Hvordan finder en skjult fil på computeren

Skjulte filer er filer, som Windows ikke vises for at beskytte dem mod utilsigtet sletning eller ændres. Men hvis du ønsker at foretage ændringer i disse filer, kan du stadig finde dem på din computer. De kan også komme i handy, hvis du har svært ved at slette bestemte filer. Du kan finde skjulte filer på din computer system, uanset om du bruger Windows 7, Vista eller XP.

Vejledning

Windows XP-brugere

1

Start Windows Stifinder ved at klikke på "Denne computer" på skrivebordet.

2

Klik på menuen "Funktioner" i toppen af ​​vinduet og klik på "Mappeindstillinger" fra pop-op-menuen. Klik på "Vis" fanen og vælg "Vis skjulte filer og mapper" radio -knappen. Klik på "Anvend" for at gemme ændringerne og klik på "OK." Dette gør det muligt skjulte filer og mapper for at være synlige på din computer.

3

Gå til den mappe, der indeholder den fil, du ønsker. Hvis du er usikker på placeringen af ​​den fil, du leder efter, starte søgning værktøjet ved at klikke på Windows "Start" menuen og klikke på "Søg".

4

Klik på "Alle filer og mapper" og vælg den position, du ønsker at søge efter filen i "Kig i" boksen. Vælg "C:" drev, hvis du ønsker at søge på hele computeren. Klik på "Flere avancerede indstillinger" og placere en check på "Søg i skjulte filer og mapper". Du kan vælge alle de andre muligheder under "Flere avancerede indstillinger", hvis du ønsker at øge chancerne for at finde din fil. Skriv navnet eller en del af navnet på filen, og klik på "Søg". Søgningen værktøj viser resultaterne i højre panel. Rul gennem og find den skjulte fil, du er på udkig efter.

Windows 7 og Vista-brugere

5

Klik på Windows "Start" menuen og klik på "Control Panel".

6

Klik på "Udseende og personlige indstillinger" og klik på "Vis skjulte filer og mapper" link under "Mappeindstillinger". Klik på "Vis" fanen og klik på "Vis skjulte filer og mapper" radio -knappen. Klik på "Anvend" og klik "OK".

7

Klik på Windows "Start" menuen og klik på "Søg". Klik på "Avanceret søgning" for at tilpasse din søgning. Vælg den placering, hvor du vil søge efter de skjulte filer og skrive navnet eller en del af navnet på den fil, du leder efter. Klik på "Søg". Søgningen værktøj viser resultaterne. Rul gennem resultaterne, og find den skjulte fil, du er på udkig efter.


relaterade artiklar