Hvordan du tilslutter en bærbar computer til et trådløst modem

Hvordan du tilslutter en bærbar computer til et trådløst modem

Trådløse modemer kan give dig mulighed for at oprette en Wi-Fi-netværk eller hotspot overalt du vil, uden at skulle fysisk forbinde din computer til et modem. Trådløse modemer er særligt nyttige med bærbare computere, så du kan bevæge sig frit omkring i dit hjem eller kontor, mens du stadig være i stand til at vedligeholde din internetforbindelse og surfe på nettet. Hvis du for nylig har købt et trådløst modem, kan tilslutte din bærbare computer til enheden gøres på blot et par minutter.

Vejledning

1

Tænd din trådløse modem, og placere din bærbare computer i nærheden af ​​modem.

2

Tryk på "Start" knappen på skrivebordet og vælg derefter "Opret forbindelse til" fra de tilgængelige muligheder for at starte en liste over de tilgængelige trådløse netværk omkring din computer. Hvis "Opret forbindelse til" er ikke en mulighed for dig, skal du vælge "Kontrolpanel" og derefter "Netværks- og internetforbindelser" eller "Netværks- og delingscenter" efterfulgt af "Netværksforbindelser" for at starte den samme menu.

3

Vælg dit trådløse modem på listen over enheder på skærmen, og klik derefter på "Opret forbindelse" i bunden af ​​vinduet. I nogle versioner af Windows, skal du klikke på fanen "Trådløse netværk" for at starte en liste over tilgængelige netværk.

4

Indtast sikkerhedsnøglen i computeren, når du bliver bedt om. Hvis du har angivet en adgangskode på din trådløse modem, vil din computer bede dig om at indtaste adgangskoden for at fuldføre forbindelsen. Hvis du ikke har en adgangskode, der er valgt på din trådløse modem, vil din bærbare computer automatisk oprette forbindelse til modemmet.


relaterade artiklar