Hvordan du tilslutter en bærbar computer til et Panasonic TV

Hvordan du tilslutter en bærbar computer til et Panasonic TV


Du kan tilslutte en bærbar computer til dit Panasonic TV, så du kan se din computerskærm på dit fjernsyn. Dette er nyttigt, når du har en video på din computer eller internettet, som du gerne vil se på en større skærm. Tilslutning af en bærbar computer til et tv er en simpel procedure, som alle kan gøre. Der er fem forskellige typer af fælles video kabler, der kan bruges til at tilslutte en bærbar computer til et tv, afhængigt af de typer af havne computeren og TV har.

Vejledning

1

Tjek dine bærbare og tv-porte for at finde ud af, hvilken type kabel du har brug for. Du kan henvise til produkternes ejerens manualer for disse oplysninger. Hvis din bærbare computer og TV ikke har matchende porte, kan du købe en adapter til enhver elektronikbutik, der disse kabler.

2

Slut den bærbare computer til TV'et. Sæt den ene ende af videokablet i porten på din bærbare computer og den anden ende til porten på dit tv.

3

Tænd din bærbare computer og fjernsyn. Video fra din bærbare computer vil nu blive vist på tv-skærmen. Hvis du ikke kan se videoen fra din bærbare computer på dit TV, skal du justere "Video Input" indstillingen på dit tv, indtil den vises. Du kan også nødt til at justere skærmopløsningen på din bærbare computer passer bedre til dit TV størrelsesforhold. Se brugervejledningen til dit operativsystem for at få instruktioner om justering skærmopløsning.


relaterade artiklar