Hvordan du tilslutter en bærbar computer til et fjernsyn

Hvordan du tilslutter en bærbar computer til et fjernsyn


Tilslutning af din bærbare computer til et tv-apparat kan være nyttigt at lindre øjnene af at læse lille tekst hele dagen lang eller med henblik på fremvisning, så publikum bedre læse oplysningerne. Tilslutning af computeren til en bærbar computer er nemmere end du kan forestille dig, som kun kræver anvendelse af en VGA- eller DVI-adapter, afhængigt af typen af ​​tv, som du har.

Vejledning

1

Udnyt en VGA-til-VGA-adapter, hvis både din bærbare computer og dit tv har en VGA-udgang. En VGA-udgang-forbindelse er den blå-farvet output på bagsiden af ​​din computer, der indeholder 15 små prikker (i tre linjer af fem). Du skal blot vedhæfte VGA-stikket til både computeren og tv for at lette forbindelsen.

2

Slut en DVI-til-DVI-forbindelse, hvis den bærbare computer og tv begge har en DVI-udgang. En DVI-udgang er det hvide stik, der indeholder 24 små huller (i tre linjer af otte). Du skal blot vedhæfte DVI-stikket til både computeren og tv for at lette forbindelsen.

3

Ansæt en VGA-til-DVI-stik, hvor en komponent har et DVI-stik og den anden har en VGA-forbindelse. Fastgør kablet til de tilsvarende dele for at lette forbindelsen.

4

Indstil fjernsynet til at modtage sit signal fra den relevante indgangskilde. Dette vil indebære at gå ind i menuen på dit tv og vælge en ny "kilde" - enten DVI eller VGA, afhængigt af din vedhæftede fil metode.

5

Genstart din computer til automatisk at registrere den ekstra skærm og vise billedet.


relaterade artiklar