Hvordan du tilslutter en bærbar computer til et fjernsyn Monitor

Hvordan du tilslutter en bærbar computer til et fjernsyn Monitor


Med de seneste teknologiske fremskridt er det nemmere end nogensinde før at tilslutte din bærbare computer til TV-skærmen. HDTV er relativt billige og en HDMI-port kan tilsluttes visse computere med HDMI. VGA-porte er også almindelige på begge tv og bærbare computere, som er DVI-porte i nogle tilfælde. Hvis du ikke har de rigtige porte kan du altid bruge et S-Video-kabel til TV til bærbare forbindelser.

Vejledning

1

Find ud af, hvad slags forbindelser din computer har, og hvilken slags tilslutninger dit TV har, og købe de rigtige ledninger. Hvis de begge har den samme port, som HDMI eller VGA, kan du bruge denne metode til at forbinde dem. Hvis de har forskellige havne, ligesom en DVI og HDMI, kan du købe en konverter til at forbinde dem. Følgende tilslutning er mest almindelige: HDMI til HDMI, HDMI til VGA, HDMI til DVI, S-Video til S-Video. (Ref 1 og 2)

2

Tilslut HDMI, DVI, VGA eller S-Video-kablet i din bærbare computer. Tilslut HDMI-kablet til en VGA til HDMI-kabel eller en DVI til HDMI-kabel, hvis det er nødvendigt. Sæt HDMI, DVI, VGA eller S-Video-kabel til dit TV.

3

Tilslut RCA-kabel til de røde og hvide porte på dit TV. (Ref 2) Sæt hovedtelefonstikket ind i porten til hovedtelefoner på din bærbare computer.

4

Tænd for fjernsynet. Drej kanalen til den kanal, der svarer til de havne, at computeren er tilsluttet til tv'et med, såsom HDMI til HDMI-porten.

5

Vælg "Start" på din computer og klik på "Control Panel". Vælg "Juster skærmopløsning" under "Udseende og personlige indstillinger." Vælg opløsningen på dit tv fra drop down "Resolution" menuen.

TIPS

  • Du behøver ikke RCA til hovedtelefon kabel, hvis du bruger en HDMI til HDMI-forbindelse fra din bærbare computer til TV som der overfører lyd så godt.

Relaterede artikler