Hvordan du tilslutter en bærbar computer til en Video Monitor

Hvordan du tilslutter en bærbar computer til en Video Monitor


En række årsager til at tilslutte en bærbar computer til en ekstern skærm, hvoraf mange du kan være uvidende om. Du kan bruge begge skærme til at give dig selv en større arbejdsplads, effektivt at øge produktiviteten; du kan vælge den større skærm, at en ekstern skærm kan give, måske for at spille en film eller vise et diasshow; eller du måske ønsker at erstatte et ødelagt bærbar skærm for at få lidt mere brug ud af en ellers ubrugelig computer. Uanset årsagen til at gøre det, er det ikke svært at tilslutte en bærbar computer til en ekstern skærm og sætte den i stand til at arbejde for dine behov.

Vejledning

1

Kig på den bærbare tilgængelige video-porte. Hvis du er usikker på, hvad der udgør en video port, konsultere den bærbare brugervejledning for yderligere vejledning. Fire almindelige typer af video-porte findes: VGA, DVI, HDMI og S-Video. Se i tip sektion for mere information om hver type.

2

Erhverve de nødvendige komponenter: et kabel og en monitor for den tilsvarende type. Alternativt kan adaptere bruges til at forbinde kabeltyper. For eksempel, VGA-til-DVI-adaptere er meget almindelige og kan give dig mulighed for at vedhæfte en bærbar computer med et VGA-port til en DVI-skærm.

3

Power den bærbare computer på og starte sit styresystem.

4

Slut den bærbare computer til skærmen med kablet, mens skærmen er tændt. Det bør automatisk justere skærmen for at vise på den eksterne skærm, men skærmen kan se forkert på grund af modstridende opløsningsindstillinger mellem den bærbare computer skærmen og ekstern skærm.

5

Åbne skærmindstillinger på den bærbare computer. Her kan du ændre skærmopløsningen som nødvendigt og justere andre indstillinger, f.eks monitor display dobbelt. I Windows, kan dette gøres ved at højreklikke på skrivebordet og vælge "Egenskaber" (i ældre versioner) eller "Tilpas" (i Windows 7).

TIPS

  • VGA og DVI er almindeligt forekommende på computerskærme; HDMI og S-Video findes primært på tv. Enten vil arbejde med henblik på at knytte en ekstern skærm til en bærbar computer.
  • Identifikation videoporte er ikke svært: VGA har en blå 15-bens stik, DVI har en hvid 29-bens stik, en HDMI-port bør mærkes som sådanne, og ligner en USB-port med en facet på bunden, og S-Video har en rund fire-bens stik.
  • Mange bærbare computere også er udstyret med et tastatur funktionstast (mærket "Fn") og en tilsvarende "F" tasten --- høre computerens manual for at fastslå, hvilket der ---, der vil give dig mulighed for hurtigt at skifte mellem den bærbare skærm og ekstern skærme. Brug denne knap til ekstra funktionalitet og for at spare tid.

relaterade artiklar