Hvordan du tilslutter en bærbar computer til en Netgear router

Hvordan du tilslutter en bærbar computer til en Netgear router


Netgear fremstiller computernetværk hardware, herunder trådløse routere. Hvis du har en Netgear router, og du ønsker at tilslutte din bærbare computer til routeren for at få adgang til internettet, kan du gøre det enten ved hjælp af en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse, hvis du computer har et trådløst netværkskort installeret. Tilslutning din bærbare computer til dit Netgear router er en enkel og ligetil proces, der kræver ingen særlig viden om computere.

Vejledning

Wired

1

Tilslut et Ethernet-kabel til LAN-porten på din bærbare computer. LAN-porten ligner en bredere telefonstik.

2

Før Ethernet-kablet til bagsiden af ​​din Netgear router.

3

Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til en af ​​de nummererede porte på bagsiden af ​​routeren. Enhver havn nummereret fungerer. Du kan tilslutte op til fire kablede enheder til din Netgear router.

Trådløs

4

Klik på "Netværk" ikonet i systembakken, placeret i nederste højre hjørne af din computerskærm. Ikonet Netværk ligner en serie af mobiltelefon modtagelse barer. "Opret forbindelse til et netværk" vises.

5

Vælg Netgear router fra listen over tilgængelige forbindelser og klik på det. Bemærk, at hvis du har ændret navnet på din Netgear router bruge routerens konfigurationsindstillinger, vil det nye navn vises på listen over tilgængelige forbindelser.

6

Sæt et flueben ud for "Opret automatisk forbindelse", hvis du vil have computeren til automatisk at oprette forbindelse til din Netgear router, når i området. Klik på "Connect" knappen. Computeren opretter forbindelse til Netgear router, medmindre routeren er beskyttet med adgangskode.

7

Indtast Netgear router sikkerhed adgangskode i feltet "Sikkerhedsnøgle", hvis din router er beskyttet med adgangskode. Klik på "OK" for at oprette forbindelse til netværket.


relaterade artiklar