Hvordan du tilslutter en bærbar computer til en Linksys

Hvordan du tilslutter en bærbar computer til en Linksys


Du har to muligheder for at tilslutte din bærbare computer til en Linksys router. Den mest almindelige forbindelsen er trådløs, fordi du bruger en bærbar computer. Denne type tilslutning giver dig mulighed for at roame overalt du gerne så længe du opholder dig inden for ca. 30 meter af routeren. Den anden mulighed er at kabelforbundne din bærbare computer til routeren. Denne metode bruger kabler og begrænser dit sortiment af roaming. Nogle mennesker vælger dette, når batteriet i deres laptop kræver en konstant forbindelse til magten. Bliver Kabelforbundet til routeren forhindrer midlertidigt tab af signal typisk for trådløse forbindelser.

Vejledning

Wired Connection

1

Tilslut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten med titlen "Internet / WAN" på bagsiden af ​​Linksys router. Sæt den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​dit modem. Dette afslutter forbindelsen mellem ISP (internetudbyder) og din router.

2

Sæt et Ethernet-kabel til en af ​​Ethernet-portene titlen "LAN" på bagsiden af ​​Linksys router. Sæt den anden ende af den Ethernet-kabel til Ethernet-porten på venstre eller højre side af din bærbare computer. Dette afslutter internetforbindelse til computeren.

3

Tilslut kabelmodem strømforsyning og vente, indtil "Internet" eller "Data" lyser fast. I nogle tilfælde til "Data" blinker indikerer datatransmission.

4

Tilslut routeren strømforsyning og vent ca. 20 sekunder for routeren til at starte op og oprette forbindelse til internettet. Din bærbare automatisk forbindelse til internettet, uanset sikkerhedsindstillinger på routeren, fordi computeren har en kabelforbindelse. Hvis den bærbare computer ikke oprette forbindelse til internettet, skal du genstarte den. I nogle tilfælde kan computere ikke registrere en ny internetforbindelse, indtil du genstarter.

Trådløs forbindelse

5

Tilslut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten med titlen "Internet / WAN" på bagsiden af ​​Linksys router. Sæt den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​dit modem.

6

Tilslut kabelmodem strømforsyning og vente, indtil "Internet" eller "Data" lyser fast. I nogle tilfælde til "Data" blinker indikerer datatransmission.

7

Tilslut routeren strømforsyning og vent ca. 20 sekunder for routeren til at starte op og oprette forbindelse til internettet.

8

Gå til "Start" menuen på din bærbare computer, og derefter få adgang til "Control Panel". Åbn "Network Connections" og slå Wi-Fi. Wi-Fi-guiden derefter søger efter netværk. Vælg Linksys router fra listen over netværk computeren finder og oprette forbindelse til den.


relaterade artiklar