Hvordan du tilslutter en bærbar computer til en CRT TV

Hvordan du tilslutter en bærbar computer til en CRT TV

Hvis du ønsker at tilslutte din bærbare computer til en CRT-skærm, være parat til at investere i en billig kabel eller to (hvis du ikke har dem allerede). CRT-skærme er generelt gamle og ikke er i stand til de high definition muligheder findes på HDTV. På grund af dette, selv med den bedste tilslutningsmulighed for CRT, kvaliteten måske ikke godt ud. Alligevel er der stadig et par måder, du kan tilslutte din bærbare computer til dit CRT TV.

Vejledning

S-Video tilslutning

1

Tjek din bærbare computer og tv til et S-Video-indgang. Normalt er de tydeligt mærket på bagsiden af ​​enheden.

2

Bekræft, om det er de 4 ben eller 7 ben. Hvis din bærbare computer og tv begge har en af ​​samme, fortsætter. Hvis indgangen mangler helt, eller man har 4 ben, mens den anden har 7 ben, skal du bruge den sammensatte / RCA mulighed.

3

Slut den ene ende af S-videokablet til S-Video-indgangen på din bærbare computer.

4

Tilslut den anden ende af S-videokablet til S-Video-indgangen på tv'et.

5

Sæt 3,5 mm mini-hovedtelefoner kabel i hovedtelefonstikket på din bærbare computer.

6

Tilslut den anden ende af 3,5 mm mini-hovedtelefoner kabel i hovedtelefonstikket på fjernsynet. Hvis fjernsynet ikke kommer med et hovedtelefonstik, skal du tilslutte kablet i en 3,5 mm hovedtelefon til RCA Y-splitter adapter.

7

Sæt det gule kabel til hovedtelefon til RCA Y-splitter adapter i det gule composite-porten på dit fjernsyn. Dette vil give dig lyd.

8

Tænd din bærbare computer på, hvis det ikke allerede er. Indstil fjernsynet til dets S-Video visningstilstand. Hvad du ser på din bærbare computer vil blive vist på dit tv. Du kan også nødt til at lege med indstillingerne for opløsning på din bærbare computer, indtil det ser godt ud på dit tv.

Composite / RCA Connection

9

Tilslut enkelt linje ende af det sammensatte kabel i den sammensatte input på din bærbare computer.

10

Match de røde, gule og hvide forbindelser på den anden ende af det sammensatte kabel med de tilsvarende sammensatte indgange på dit fjernsyn. Indsæt f.eks den røde ben i det røde komposit input.

11

Indstil fjernsynet til dets "Video" skærm. Tænd din bærbare computer på. Hvad du ser på din bærbare computer vil blive vist på dit tv. Du kan også nødt til at lege med indstillingerne for opløsning på din bærbare computer, indtil det ser godt ud på dit tv.


relaterade artiklar