Hvordan du manuelt Slet Trojan Spyware

Hvordan du manuelt Slet Trojan Spyware

En trojansk er en form for spyware, der installerer sig selv på en brugers computer, uden at brugeren er klar over installationen. En trojansk kan skade din computers ydeevne samt kompromittere sikkerheden og privatlivets fred for dine online transaktioner. Trojan spyware kan være svært at slette fordi det ofte skjuler sig som en sikker anvendelse eller lægger sig til et andet program. Du kan dog manuelt sletter Trojan spyware fra din computer ved at søge efter registreringsdatabasen og browser fejl og bruge kraftfulde antivirus software til at finde og karantæne den trojanske.

Vejledning

Kør HijackThis

1

Tryk på "F8" -tasten, mens computeren starter op for at komme ind i Windows fejlsikret tilstand. Tryk på "Ned" piletast og vælg "Fejlsikret tilstand med netværk." Fejlsikret tilstand giver dig rettigheder til at slette programmer, som den trojanske spyware måske ellers ændret.

2

Hent HijackThis og start programmet. Klik på "Main Menu", når programmet belastninger og derefter klikke på "Gør et system scan og gem logfil." Vælg hele teksten i notesblok vinduet og kopiere det ved at holde "Control" -tasten og trykke på "C."

3

Åbn HijackThis analysator i en webbrowser. Hold "Control" -tasten og tryk på "V" nede for at indsætte loggen i tekstfeltet. Klik på "Analyser".

4

Find de tilsvarende skadelige trusler i HijackThis af rapporten, at instrumentet viser dig. Placer flueben i boksene til alle de skadelige trusler og klik på "Fix". Klik på "Ja" når du bliver spurgt om du er sikker på at du vil slette disse poster. Genstart computeren.

Kør Ad Aware

5

Hent Ad Aware SE. Dobbeltklik på installationsfilen og følg vejledningen for at installere spyware fjernelse software. Opdater softwaren ved at klikke på "Søg efter opdateringer nu", og gør det muligt for software til at downloade de opdaterede spyware definition filer.

6

Klik på "Start" og vælger at gøre en fuld scanning på din computer; det er altid bedre at gøre en fuld scanning, selv om det tager længere tid. Klik på "Næste". Lad programmet til fuldt ud at scanne din harddisk og find trojanske spyware-filer. Vælg "Næste", når programmet er færdig kører, og klik på "Vælg alle objekter." Klik på "Næste" og "OK" for at slette de inficerede filer, når scanningen er fuldført.

7

Genstart computeren og køre en anden scanning, hvis Ad Aware fundet nogen spyware-filer - det sikrer, at programmet fanger alle skjulte trojanske filer og mapper. Gentag genstart og scan proces, indtil programmet ikke længere finder spyware-filer.

Kør Trend Micro Antivirus

8

Download Trend Micro antivirus-software. Dobbeltklik på installationsfilen og følg vejledningen for at installere antivirus-software. Opdater virusdefinitionsfilerne ved at klikke på "Opdater nu" knappen på højre side af vinduet.

9

Klik på "Scan Now" og vælger at gøre en fuld scanning på din computer. Lad programmet til at køre og finde Trojan spyware og vira. Slet virus filer fra din computer. Karantæne den trojanske virus filer, hvis du ikke kan slette dem.

10

Genstart systemet og køre en anden scanning for at sikre, at antivirusprogrammet fandt alle de trojanske spyware-filer. Gentag genstart og scan proces, indtil programmet ikke længere finder spyware og virus-filer.

TIPS

  • Vær forsigtig, når du fjerner objekter med HijackThis. Fjernelse visse genstande kan forstyrre dit Windows-operativsystem. Det er tilrådeligt at sikkerhedskopiere dine registreringsdatabasen filer, før du fjerner noget i HijackThis.

relaterade artiklar