Hvordan du annullerer et abonnement hos eMusic

EMusic er en online musik og book abonnementsservice. Tjenesten giver brugerne mulighed for at downloade musik og digitale bøger i et MP3-format til deres computere mod betaling. EMusic katalog vokser dagligt og spænder fra land til bluegrass, oldies til at huse musik. Editors i virksomheden pick albums, der er deres favoritter, kaldet "Picks", og brugerne er i stand til at kommentere deres foretrukne albums. Du kan vælge mellem flere tegningsoptioner, der finder sted hver måned, kvartalsvis, halvårligt og årligt.

Vejledning

1

Log ind på eMusic websted. Klik på "Log ind" i øverste højre hjørne af siden. En ny side vil komme op. Læg i brugernavn og password for den konto, du vil annullere, og klik på "Send".

2

Klik på "Din konto" i øverste højre hjørne, under "Søg All Music" bar. Det vil bringe dig til en oversigt over din konto, herunder din musik balance, din betalingsmetode, og når dit abonnement opdateres.

3

Rul musen til venstre på siden. Under overskriften "Change Plan," klik "anmodning om at annullere." En anden side kommer der spørger dig om du virkelig ønsker at opsige abonnementet.

4

Klik i feltet ud for det abonnement, du vil annullere og klik på den grønne knap i nederste højre hjørne, der siger "Fortsæt med at Annuller." Dette vil annullere dit abonnement på eMusic. Du vil miste en eventuel saldo du havde tilbage, og nogen produkter, som du måske har gemt. Du vil være i stand til at logge ind stadig på din konto, men vil ikke være i stand til at downloade musik, indtil du igen abonnere.

Relaterede artikler