Hvordan deaktiverer jeg reklamer i Internet Explorer?

Hvordan deaktiverer jeg reklamer i Internet Explorer?


Annoncer levere en af ​​de primære metoder til finansiering hjemmesider. Mens de fleste sites spille fair og holde deres tekst og grafiske reklamer enkel og diskret, andre går overbord i at forsøge at få dig til at klikke på deres annoncer. Når du støder på en opføre sig dårligt sted, er det bedst at vide, hvordan du kan deaktivere reklamer for at undgå hovedpine af støjende og bevægelige annoncer, der dækker den tekst, du vil læse.

Flash Annoncer

Deaktivering Flash reklamer kræver Adobe Flash er deaktiveret i din browser version af Internet Explorer. Dette vil også deaktivere funktioner på hjemmesider, der er afhængige af Flash for deres indhold. For at deaktivere Flash, skal du klikke på menuen "Funktioner", vælg "Internetindstillinger" og klikke på fanen "Programmer". Vælg "Administrer tilføjelsesprogrammer", rulle gennem "tilføjelser kørende" indtil du finder "Adobe Flash". Klik på "Disable" check-box. Klik på "Okay."

Privatliv og InPrivate-filtrering

InPrivate-filtrering giver brugerne mulighed for at blokere indhold fra udvalgte steder, som kan bruges som en ad-blocker, hvis listen over lokaliteter indeholder kendte annonce udbydere. Hent en IE8 InPrivate annoncefilterliste (se Resources). Åbn Internet Explorer 8. Klik på "Funktioner", "Internetindstillinger" og derefter "Programmer". Vælg "Administrer tilføjelsesprogrammer", og klik på "InPrivate-filtrering" og derefter "Import". Gennemse til, hvor du gemte annoncefilterliste. Vælg det. Klik på "Okay." Klik på "Okay" igen.

Ad Blocking plugin

InPrivate-filtrering vil kun blokere indhold fra annoncører på websteder, du har opført. For at blokere andre annoncer, skal du software, der filtrerer indholdet af en hjemmeside, du downloader, viser, hvilke dele af webstedet sandsynligvis vil blive annoncer, og forhindrer de dele i at køre. Der er mange forskellige ad blokkere rådighed, herunder AdBlock Pro, IE7Pro og AdsCleaner.

Pop-up reklamer

Internet Explorer leveres med en indbygget pop-up blocker, der forhindrer annoncer vises uden for en webside i deres egne vinduer. Dette kan nogle gange få slået fra, enten ved et uheld eller med vilje. Hvis det ikke kører, skal du klikke på menuen "Funktioner" og vælg "Pop-up blocker" og klik "Aktiver pop-up-blokering." Internet Explorer vil nu forsøge at forhindre websteder i at åbne nye vinduer.

Relaterede artikler