Hvordan Computere gøre en forskel i Daily Living?

Hvordan Computere gøre en forskel i Daily Living?


Over 119 milliarder mennesker i USA har adgang til en computer med internettet, ifølge den amerikanske Census Bureau. Folk bruger ofte deres computere på daglig basis i og uden for deres hjem for at kommunikere med andre, finde information, spille spil og skrive deres tanker. Computere er blevet en så stor del af hverdagen, at næsten alt, hvad mennesker gør involverer computere på en eller anden måde.

Forskning

Folk bruger computere til at få på websteder, der giver oplysninger om emner, såsom menneskers eller dyrs sygdomme, populære destinationer inden byerne, baggrunde på virksomheder eller enkeltpersoner, til omkostningerne i hoteller eller flybilletter, eller de skridt tage for at udføre en opgave. Søgemaskiner, såsom Google og Yahoo hjælpe med søgninger efter bestemte typer af websteder og edb leksika, såsom Microsoft Encarta Encyclopedia støtte ser op grundlæggende oplysninger om forskellige emner.

Underholdning

Folk kan gå på hjemmesider, som Yahoo Games eller Games.com at afspille eller downloade bord, eventyr, læring, puslespil og kortspil. De fleste computere har spil, såsom Solitaire eller Minesweeper for folk, der ønsker at spille spil af sig selv. Computerbrugere er også i stand til at hente computerspil som Oregon Trail fra cd'er på deres beregner. De fleste computere har dvd-afspiller til at se film, og mange tv-stationer, herunder FOX og NBC, sætte episoder af deres tv-shows online. Websites som Hulu tilbyder episoder af aktuelle og ældre tv-shows. Filmudlejning virksomheder som Blockbuster og Netflix tillade folk at se film online for én gang gebyrer eller månedlige abonnementspriser hhv.

Dokument Creation

Computere indeholder ofte tekstbehandling, grafik, regneark eller præsentationer grafik software, som Microsoft Word, Word Perfect, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint eller Adobe Photoshop, som giver folk mulighed for at oprette dokumenter til arbejde, skole og hjem. Tekstbehandlingsprogrammer indeholder skabeloner, der hjælper folk til at skabe flyers, breve, invitationer, takkekort, timesedler, tidsplaner, visitkort og uddeler certifikater. Regneark programmer, såsom Microsoft Excel hjælp til at skabe numre tabeller og gør grundlæggende beregninger. Præsentation grafik programmer som Microsoft PowerPoint tillader computerbrugere til at skabe multifacetteret diasshow med videoer, grafik og lyd og animation effekter.

Kommunikation

E-mail-konti, sociale medier websteder og instant messenger-programmer, herunder Facebook, My Space, Yahoo Messenger og Skype, tillader folk at kommunikere med andre online. De er i stand til at tale med folk direkte gennem chatbeskeder eller sende dem beskeder, de kan se senere. Computer enheder såsom webcams og mikrofoner tillader folk at kommunikere med andre via stemme eller videochat. Det betyder, at folk er i stand til at have samtaler fra forskellige steder, herunder fra forskellige lande.

Andre Everyday anvendelser

Computere har ofte regnemaskiner, der tillader folk at tilføje, emne, gange og dividere tal til dagligdags formål, såsom at finde ud af regninger. Folk behøver ikke længere at bruge papirkort, fordi de kan bruge websteder, såsom Google Maps eller MapQuest, for at få anvisninger om, hvordan man kommer til og fra et eller andet sted. Folk er også i stand til at betale regninger, købe varer eller læse bøger eller nyheder online.


relaterade artiklar