Hvordan at slippe af Freenet

Hvordan at slippe af Freenet


Den Freenet Project er en måde at dele filer i en gruppe med anonymitet. Når du har downloadet softwaren, bruger nogle af computerens diskplads. Disse filer er krypterede, generelt til det punkt, hvor du ikke engang ved, hvad du er vært. Brugerne af Freenet Project kan bede om og modtage filer og programmer fra hinanden. Anmodningerne og overførsler er anonyme. Den anonyme projektets karakter gør det til et værktøj, der er blevet anvendt i lande, der har censurforanstaltninger spørgsmål. Men som enhver downloadede program, du kan i sidste ende ønsker at afinstallere det.

Vejledning

1

Åbn "Start" menuen og gå til "Kør." Enter: cmd

2

Skift bibliotek til Freenet bibliotek. Denne mappe vil være uanset hvad du hedder det i løbet af installationsprocessen. Nogle almindelige muligheder omfatter: C: \ Programmer \ Freenet \, C: \ Programmer \ Files \ Freenet \, C: \ Freenet \

3

Skriv "stop.cmd" for at sikre, at tjenesten ikke kører i øjeblikket. Den afinstallere kræver programmet ikke at køre for at arbejde.

4

Skriv "bin \ wrapper-windows-x86-32.exe -r .. \ wrapper.conf" (uden anførselstegn) i cmd vinduet for at fjerne Windows Service.

5

Vælg mappen "Freenet", og slet.

Relaterede artikler