Hvordan at slippe af CallWave

Hvordan at slippe af CallWave


Hvis du bruger dial-up forbindelse til internettet, kan du bekymre dig om at bruge telefonen linje og miste vigtige telefonopkald. CallWave, næsten en internet telefonsvarer, blev med vilje udformet til at hjælpe dig stoppe mangler vigtige opkald ved at tillade dig at se og besvare opkald, når du bruger dial-up til at oprette forbindelse til internettet. Mens er forholdsvis let at tilmelde dig CallWave, kan du finde det svært at finde ud af at annullere tjenesten, når du ikke længere har brug for det.

Vejledning

1

Start din opkaldsforbindelse og sikre, at din CallWave softwaren kører. Se efter CallWave vindue og klik på "Menu".

2

Brug din musemarkøren til at vælge "Gennemgå Min konto" fra drop-down menuen. En ny webside bør lancere, tager dig til CallWave medlemmer Zone.

3

Kig gennem de øverste faneblade og klik på '' fanen anmeldelse Fakturering. "Vælg indstillingen '' Klik her for at annullere. '' Din konto skal aflyse, efter du vælger denne mulighed.

4

Kontakt CallWave Customer Care afdeling for at sikre, at de annulleret din konto. De bør være i stand til at kontrollere.

TIPS

  • Du kan annullere din konto uden at blive opkrævet i løbet af 30-dages prøveversion.
  • Kontakt CallWave Customer Care afdeling, hvis du stadig mærke CallWave afgifter under ESBI afsnit af din lokale telefonregning.
  • Hvis du ikke ønsker at annullere, men bare midlertidigt deaktivere CallWave, kan du gå tilbage til at bruge din telefonsvarer med en speciel deaktivering kode.
  • Hvis du ikke har den CallWave softwaren på din pc, vil du nødt til at ringe for at annullere via telefon eller kontakt skriftligt, eller du kan få adgang til at annullere siden og give dit telefonnummer og konto password.
  • Aldrig antage din konto er blevet aflyst. Ring og verificere at undgå uønskede afgifter.
  • Efter afslutning service med CallWave, er tidligere medlem forpligtet til at kontakte tredjepart tjenesteudbyder for at afbryde viderestilling af indgående opkald til CallWave.

Relaterede artikler