Hvordan at reparere en DAA fil

DAA filtypenavn står for PowerISO Direkte adgang-arkiv. Dette er en disk image fil, der bruges i PowerISO programmer, der kan bruges til at montere virtuelle filsystemer som diskdrev og kan beskytte data. DAA filer gemmes som standard på computerens interne harddisk. Hvis harddisken er beskadiget, kan DAA filer gemt på den blive ødelagt, og filerne vil ikke være brugbar. Du kan bruge en reparation korruption program til at fastsætte beskadigede DAA filer.

Vejledning

1

Download en reparation korruption program online; mange af disse programmer er til rådighed gratis online, såsom Unstoppable Copier, FileRestore Professional og ICE ECC (se Referencer). Disse programmer reparere beskadigede filer ved at søge harddisken for den beskadigede oplysninger og patchwork dem sammen igen i en brugbar fil.

2

Kør korruption reparation program på din computer. Vælg den harddisk, som det sted, der skal scannes for beskadigede DAA filer.

3

Vent til programmet for at fuldføre scanningen. Programmet vil finde ødelagte DAA filer og reparere dem. De reparerede filer vil blive gendannet til computerens harddisk.

TIPS

  • Korruption reparation programmer vil ikke forårsage nogen filer, der skal slettes fra din computers harddisk.
  • Hvis du slukker computeren og samtidig spare en DAA fil kan ødelægge filen.

Relaterede artikler