Hvordan at overclocke en Compaq Armada E500 Processor 400 MHz

Hvordan at overclocke en Compaq Armada E500 Processor 400 MHz


Overclocking accelererer computerens centrale behandlingsenhed (CPU), grafisk behandlingsenhed (GPU) og hukommelse standard ur frekvenser at forbedre ydeevnen. Overclocking kræver en god forståelse af computerens komponenter. Kom en optimal ydelse boost til din Compaq Armada E500 laptop kan være en risikabel procedure, som varmeskader kan ødelægge komponenter. Det er vigtigt at tage din tid og overclocke i små intervaller for at blive en succes. Alt i alt overclocking er en fantastisk måde at få en performance boost uden at bruge penge på hardware opgraderinger.

Vejledning

1

Hent og installer Prime 95 (et gratis overclocking test nytte).

2

Genstart computeren, og sluk alle programmer, der kører i baggrunden. Sikkerhedskopiere alle vigtige filer på din computer. Kør Prime 95 ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet og derefter klikke på "GIMPS" knappen. Klik på "Options" og køre "Tortur Test" i mindst en halv time. Hvis eventuelle fejl poppe op eller computeren fryser fast under den "Tortur Test", er det stærkt anbefales, at du ikke gå videre med overclocking. Men hvis din computer fortsætter med at udføre stabilt uden fejl, så gå videre.

3

Genstart computeren og tryk på "Slet" knappen på dit tastatur for at få adgang BIOS, en avanceret opsætningsmenu.

4

Naviger ved hjælp af "Arrow" tasterne på tastaturet, for at "Frekvens / Spænding Control" og tryk "Enter" for at bekræfte dit valg. Naviger til "FSB Frequency (MHz)," tryk "Enter" og øge værdien med en tilvækst på 10 megahertz (MHz), for eksempel fra 200 MHz til 210 MHz. Tryk på "F10" på tastaturet for at gemme og tryk på "ESC" tasten for at afslutte BIOS. Computeren genstarter og implementere din tilpassede konfiguration.

5

Kør "Tortur Test." Hvis der efter en halv time, ingen fejl poppe op og computeren fortsætter med at køre stabilt, stop "Tortur Test" og indtaste BIOS. Øg "FSB Frequency" af en anden 10 MHz. Gem og afslut BIOS. Kør "Tortur Test 'for at teste din computer. Gentag denne proces, indtil du finder den ultimative ydeevne ekstraudstyr til din Compaq Armada E500. Hvis du overclocke for meget og din computer fryser eller genererer fejlmeddelelser under "Tortur Test," re-indtaste BIOS og indstille "FSB Frequency" til den sidste stabile værdi.

TIPS

  • Overclocking er trial and error; ikke får forstyrret, hvis du ikke kan få det rigtigt første gang. Det tager ofte flere justeringer for at få den perfekte ydeevne boost samtidig bevare computer stabilitet.
  • Hvis din computer hele tiden mislykkes "Tortur Test" nulstille computerens standard ydeevne hastigheder ved at klikke på "Default" knappen i "Indstil FSB."
  • Det er vigtigt at overclocke i små trin. Overclocking for meget, for hurtigt, kan forårsage, der vil permanent skade computerens komponenter pludselig varme flash.

relaterade artiklar