Hvordan at forlænge et papir i Microsoft Word

Nogensinde løbe tør for ting at skrive om, mens du arbejder på en reserach papir, kun at indse du kun har skrevet 9 sider af en 10 side mindste længde? Prøv denne enkle trick til at forlænge papir 12% -15%.

Vejledning

1

Du vil forlænge din papir ved at udvide størrelsen af ​​perioder. Først på fanen hjem, skal du klikke på redigering på højre side af værktøjslinjen. En rulleliste vil dukke op, klik på "Søg"

2

Et lille vindue vil poppe op. Klik på fanen "erstat".

3

To felter vil poppe op. Den første "Find det" det andet "erstatte, hvad." Indtast en periode i begge felter.

4

Fremhæv den anden periode, og klik på "mere" nederst til venstre i vinduet. Vinduet vil udvide. Klik på "format" og derefter "font" i nederste venstre. Gå til størrelse og udvide perioden størrelse 2 point. (Fx fra 12pt til 14 pkt)

5

Klik til sidst på "erstatte alle" nær midten af ​​vinduet. Det vil fortælle dig, hvor mange udskiftninger den har gjort. Jo flere udskiftninger, jo større dit papir forlænges. Denne lille justering er næsten umuligt at lægge mærke til, og vil mindske belastningen af ​​det sidste afgørende side.

TIPS

  • Hvis du har brug for at tilføje ekstra længde til dit papir. Prøv den samme proces kun med komma, anførselstegn og apostroffer.

Relaterede artikler