Hvordan at flytte min IE webbrowser Page rundt på en desktop

Windows 'standard webbrowser, Internet Explorer, sætter et væld af oplysninger lige ved hånden via World Wide Web. Når du surfer på internettet, er det ofte nyttigt at flytte din Internet Explorer-vindue på skrivebordet, så du kan se andre programmer på samme tid. Dette giver dig mulighed for at referere til en webside, mens du arbejder i et andet program, såsom et tekstbehandlingsprogram. Selvom alle versioner af Windows kan du flytte Internet Explorer, Windows 7 tilbyder en ekstra metode til øget bekvemmelighed.

Vejledning

1

Hold "Windows" tasten nede på tastaturet og trykke på den venstre eller højre piletasterne. Dette placerer Internet Explorer-vinduet til at fylde halvdelen af ​​skærmen på enten venstre eller højre. Ved at trykke på pil op maksimerer vinduet, og tryk på pil ned kan du flytte eller ændre størrelsen på vinduet.

2

Hold musemarkøren over ethvert hjørne af Internet Explorer-vinduet, indtil markøren ændres til en diagonal linje med pointere i begge ender. Klik og træk musemarkøren i alle retninger for at ændre størrelsen på vinduet.

3

Klik og træk titellinjen øverst i Internet Explorer-vinduet for at flytte den rundt på skrivebordet. Slip museknappen, når Internet Explorer-vinduet er på det ønskede sted.


relaterade artiklar