Hvordan at finde nogen MySpace Friend ID Med deres URL

Hvordan at finde nogen MySpace Friend ID Med deres URL


Den MySpace ven ID er ofte forveksles med forfængelighed URL. Forfængelighed URL er det navn eller nummer efter "MySpace.com/" til at få adgang til personens profilside. Vennen ID er ikke så tydeligt mærket som forfængelighed URL, men det er stadig nemt at finde. Det er ikke nødvendigt at være venner med den person, for at finde den ven id. Du kan også finde vennen id, hvis personens profil er privat.

Vejledning

1

Besøg personens myspace profil side. Hvis du har forfængelighed URL, kan du indtaste det i din browsers adresselinje. Du kan også udføre en søgning ved at klikke på "Find venner" på navigationslinjen. Det er ikke nødvendigt at have en konto for at bruge dette værktøj. Klik på personens profil navn for at besøge sin profilside.

2

Vent på profilsiden at indlæse. Rul musen over et link i deres profil (for eksempel "Pics", "spillelister" eller "Videos"). Højreklik med musen og vælg "Copy Link Location".

3

Åbn dit tekstbehandlingsprogram. Højreklik og vælg "Sæt ind" for at indsætte adressen. Kig nøje for udtrykket "friendid =" i adresselinjen.

4

Skriv ned cifrene, der følger. Cifrene, der følger "friendid =" repræsenterer personens MySpace ven id.

TIPS

  • Hvis du har problemer med at finde personens profilside ved søgning, overveje at besøge profilsiden af ​​en af ​​hans kendte venner. Du vil være i stand til at klikke på hans profilside under personens kolonnen "venner".

relaterade artiklar