Hvordan at finde nogen album i Picasa

Hvordan at finde nogen album i Picasa


Google Picasa er et billede deling tjeneste, der giver dig mulighed for at uploade dine billeder og fotoalbum på internettet til at dele med dine venner, familie og internettet. Albums kan blive delt med nogen eller venstre åben for visning af den brede offentlighed. Hvis du ønsker at se en bestemt album i Picasa, kan du søge efter albummet og gennemse resultaterne på din fritid. Men hvis et album er markeret som privat, vil du ikke være i stand til at se billederne, den indeholder, medmindre du har en invitation til at se billederne fra ejeren af ​​albummet.

Vejledning

1

Åbn en webbrowser og besøge Picasa Webalbum hjemmeside.

2

Skriv navnet på albummet eller brugeren navnet på ejeren af ​​albummet i "Søg" øverst på Picasa siden. Klik på "Søg" for at søge efter albummet.

3

Brug de avancerede filtre til venstre på søgeresultatsiden at indsnævre de resultater, du ser. Hvis du ser den bruger, du søger efter i resultaterne, kan du klikke sit brugernavn for at åbne albummet gallerier.

TIPS

  • Logge ind på din Google eller Picasa-konto vil give dig mulighed for at se private gallerier andre brugere har delt med dig. Du kan logge ind på din konto på PicasaWeb hjemmeside. Logge ind på din konto vil også give dig mulighed for at filtrere dine søgeresultater med "personer, jeg følger", som kun vil vise billeder fra venner.

Relaterede artikler