Hvordan at finde en persons hus Tale af deres navn

Det kan virke som en skræmmende opgave at finde en persons adresse ved hans navn alene, men det er muligt. Det kan koste dog et mindre gebyr. Sådan finder du oplysninger såsom en persons privatadresse koster ekstra, fordi det er følsomt og personligt. Online søgning databaser er den bedste kilde til at finde disse oplysninger, fordi de samler alle de oplysninger i et område.

Vejledning

1

Skriv alt ned du ved om den person for at sikre, at du får de mest nøjagtige resultater. Ud over hendes navn, er det nyttigt at kende hende fødselsdato. Sørg for at have hendes fulde navn, som kan omfatte et pigenavn.

2

Brug en online-søgning database. Der er flere velrenommerede databaser, herunder Intelius, WhitePages, Zabasearch og ZoomInfo.

3

Skriv personens fulde navn i felterne, der er fastsat inden for online søgedatabase. Klik på "Søg" for at starte processen. Først vil du få mindre information, så som byen og staten. For at få adgang en adresse, bliver du nødt til at betale et mindre gebyr, der skal betales med kreditkort eller betalingskort. Gebyret beløbet varierer med hver database.

TIPS

  • Husk, at du ikke kan få en fuld adresse, og i nogle tilfælde kan du ikke få en adresse på alle. Enkeltpersoner har ret til at fjerne deres oplysninger fra online Søg databaser.

relaterade artiklar