Hvordan at finde en person ved deres telefonnummer

Siden begyndelsen af ​​en alder af opkalds-id, har vi været i stand til at vide, hvem der ringer, før han svarer telefonen. Desværre, vel vidende et telefonnummer ikke altid fortæller os, hvem eller hvor de er. Heldigvis er der måder at finde ud ved hjælp af noget der kaldes en omvendt nummer søgning. Der er frie søgninger, der vil tillade dig at finde en person eller virksomhed, hvis deres fastnet telefon er registreret i nogen telefonbog. Men hvis du ønsker at finde en person ved hjælp af en mobiltelefon nummer, vil du sandsynligvis nødt til at betale for at gøre det.

Vejledning

1

Gå til en af ​​de to steder, der er anført nedenfor.

2

Indtast telefonnummeret med områdenummer i det relevante felt, og klik på søg. De viste resultater vil liste navn og adresse forbundet til den pågældende telefonnummer.

3

Klik på navnet for at få mere information, såsom en kort eller kørselsvejledning til adressen angivet.

TIPS

  • For unoterede numre og mobilnumre, en baggrund søgetjeneste såsom intelius.com er den bedste vej at gå. For et mindre gebyr, kan du få alle aktuelle oplysninger om ejeren af ​​telefonnummeret. Disse oplysninger omfatter navn, adresse, alder og mere afhængigt af typen af ​​søgningen.

relaterade artiklar