Hvordan at finde en person Hurtig

Hvordan at finde en person Hurtig


Finde en person kan være en udfordring, især når du har brug for at komme i kontakt hurtigt. Du kan finde dig selv desperat at søge gennem telefonbøger eller kontakte fælles venner og bekendte. Selv om begge disse metoder kan være effektive, er de ofte for begrænsede og tid consuming.You kan også støde på vanskeligheder, hvis du kun har ufuldstændige oplysninger. Heldigvis er der en række hurtige og effektive metoder til at finde folk, selv hvis alle du har, er en adresse eller telefonnummer.

Vejledning

1

Ring 411. Hvis du kender personens fulde navn og by bopæl, er dette ofte den hurtigste måde at finde en person. Tal med operatøren og give hende alle relevante oplysninger, du har. Den erhvervsdrivende kan ikke give noget svar, hvis den person, du søger efter, er ikke-børsnoterede i telefonbogen.

2

Brug en af ​​flere tilgængelige online telefonbøger, såsom White Pages. Du kan søge efter en person ved navn eller adresse. Som med at ringe 411, kan den person, du søger efter være unoterede.

3

Skriv en persons telefonnummer i en online bibliotek, hvis du ikke har et navn. Mange websites, såsom White Pages, har omvendt søgning til tilfælde, hvor du har et telefonnummer, men ingen andre oplysninger.

4

Indtast en persons navn i en social networking website. Flere netværk som Facebook er en nem måde at finde folk, selv om de ellers er unoterede. Skriv et navn i søgefeltet og klik på det korrekte navn. Du skal oprette en konto for at søge efter personer og kontakte dem.

5

Brug en online kort program til at finde en adresse, hvis du kun har en generel følelse af, hvor en person bor. Indtast byen og nærliggende kryds, og klik på den korrekte bygning. Du kan få en adresse og eventuelt et telefonnummer.

TIPS

  • Jo flere oplysninger du har, jo lettere bliver det at finde en person.
  • For at udvide din søgning ved brug af en mappe, skal du indtaste kun personens efternavn og en første.
  • Må ikke bryde ind i folks privatliv. Der kan være en grund til nogen er unoterede og svært at finde.

relaterade artiklar