Hvordan ændrer jeg billeder til Comics i Photoshop?

Hvordan ændrer jeg billeder til Comics i Photoshop?


Tegneserier, per definition, er billeder kombineret med ord. Du kan slå fotografier eller andre billeder i tegneserier ved at tilføje ord balloner, tankebobler og billedtekster. Selvom der findes andre tegneserier skabelse programmer, kan du udføre alle disse opgaver ved hjælp af Photoshop.

Processen er skitseret her fokuserer på at tilføje ord balloner. Du kan bruge den samme proces for at skabe tankebobler og billedtekster. For billedtekster, vil du ønsker at bruge "Rektangel" eller "Afrundet rektangel" værktøj i stedet for "Custom Shape" værktøj, men ellers processen vil være identiske.

Vejledning

1

Når du har åbnet dit billede, vil du sandsynligvis ønsker at tilføje et nyt lag (klik på "Layer" og derefter "Ny" og derefter "Layer"), så du kan ændre eller slette dine nye tilføjelser senere, hvis det er nødvendigt.

2

Gå til Toolbar og vælg "Custom Shape," ved siden af ​​"Type" værktøj.

3

På "Options" bar, vælg "Paths". Find derefter rullemenuen mærket "Former", også i "Options" bar. En række forskellige former vil blive opført, herunder et ord ballon. Men hvis du klikker på knappen i øverste højre hjørne af denne menu, en anden, meget længere rullemenuen vil tilbyde en liste over forskellige andre former. Nær bunden af ​​listen er en mærket "TalkBubbles." At vælge dette punkt vil give dig en bred vifte af ord og tankebobler. Hvis du vælger "Append," Det vil tilføje disse figurer til den første menu, i stedet for at erstatte de elementer, der allerede på menuen.

4

Placer dit ord eller tanke ballon. Du kan strække det, mens den flyttes, eller hold "Shift" tasten for at bevare sin oprindelige form. Når de er indstillet, vil du ikke være i stand til at flytte det, så det kan tage et par forsøger at få den rigtige form og placering. Ideelt set bør "hale" af ordet ballon pege mod den talendes mund, eller i hvert fald hans nedre ansigt. Sørg for, at ballonen er stor nok til at passe hele din tekst.

5

På værktøjslinjen, gøre din forgrundsfarve hvid, eller hvad farve du ønsker ordet ballon til at være.

6

Åbn "Paths" vinduet. Hvis du har "Lag" vindue åbent, vil det være en fane i det vindue; Ellers skal du gå til "Window" og derefter "Paths". Knappen "Fyld" længst til venstre nederste knap i "Paths" vinduet, vil fylde ballonen med din forgrundsfarve.

7

Nu ændre forgrundsfarven i Toolbar til sort. Også i værktøjslinjen, skal du vælge "Brush" værktøj. Gør børsten en hård, rund form, 1 til 5 pixels i størrelse.

8

I "Paths" vinduet, klik på "Stroke" knappen, den anden mod venstre nederste knap, for at skabe en ramme omkring dit ord ballon baseret på din pensel. Du kan selvfølgelig ændre indstillingerne og farver til at passe dine præferencer, hvilket skaber en tykkere kant, f.eks.

9

Når du har fået ordet ballon den måde, du kan lide det, skal du klikke på "Paths" vinduet overalt under "Work Path" overskrift at fjerne stien selv.

10

Nu kan du udfylde din ballon ved hjælp af "Type" værktøj.

TIPS

  • For at hjælpe læsbarhed, efterlade noget plads mellem ord og ballonen grænse; det vil sige, bør ordene ikke rører ved kanten af ​​ballonen. Du kan opnå dette ved at bryde teksten i linjerne. For eksempel kan teksten i en ellipse-formet ballon opdeles i to korte linjer og en lang, med lang i midten, hvor ballonen er længst. Heldigvis "Type" værktøj giver dig mulighed for at flytte og ændre tekst engang skrevet, så du kan spille rundt, indtil det ser rigtigt.

Relaterede artikler