Hvor længe skal Systemgendannelse Take?

Hvor længe skal Systemgendannelse Take?

Systemgendannelse

Systemgendannelse er et værdifuldt værktøj indbygget i Microsoft Windows-operativsystemet. Dette hjælpeprogram gør det muligt at vende computeren tilbage til en tidligere arbejdsgruppe tilstand. Dette kan være nyttigt i tilfælde af et problem som en virus inficerer din computer. Hvis du ikke kan løse problemet, skal du blot bruge Systemgendannelse til at ændre din computer tilbage til den måde, det var i orden, før problemet nogensinde fundet vej til dit system. Disse tidligere tilstande kaldes "gendannelsespunkter".

Tid

Generelt en systemgendannelse bør kun tage omkring så længe det normalt tager at genstarte computeren. Hvis du forsøger at gendanne til en bestemt dato, og gendanne oplysninger er korrupt, kan det tage ganske lidt længere end til din computer for at finde ud af der er et problem. Hvis du forsøger en Systemgendannelse og finde, at processen ikke har svaret inden for et par minutter, er det sandsynligt, at der er en vis form for problem.

Variable

En række faktorer vil påvirke hvor lang tid det tager at udføre en systemgendannelse. Den største faktor er, hvilken version af Windows-operativsystemet du kører. Ældre versioner af Windows kan udføre System Gendanner på mindre tid end nyere, mere komplekse versioner. Det gendannelsespunkt, du har valgt, vil også påvirke den samlede tid, det tager at udføre opgaven. Hvis gendannelsespunkt er nyere, vil færre ændringer skal fortrydes. Hvis gendannelsespunkt er mindre nyere, Systemgendannelse hjælpeprogrammet skal fortryde flere indstillinger.


relaterade artiklar