Hvor længe skal jeg oplade min bærbar computer til?Din bærbare opladningstid kan afhænge af, hvis batteriet er nyt.

Nye Batterier

For nye laptop batterier, Computer Hope foreslår at lade den bærbare computer afgift helt for 24 timer, at bruge batteriet, indtil det løber tør derefter oplades i yderligere 24 timer. Dette vil sikre dit batteri er i stand til at holde en fuld opladning, og kan måske endda forlænge batteriets levetid. Efter denne indledende opladning, skal du blot oplade det som en normal bærbar computer.

Ældre Batterier

Hvis din bærbare computer er ikke nyt det vil kun kræve opladning, indtil batteriet er fuldt, ifølge Computer Hope. Operativsystemer ofte have en ikon batteri, der fortæller dig, hvor meget batteriet er opladet. Ældre computer batterier, såsom nikkel-cadmium-batterier, skal altid oplades til deres fulde kapacitet til at undgå at miste nogle af batteriets strøm.

Bottom Line

Svaret afhænger helt af din bærbare computer model og alder af batteriet. Hvis det er et helt nyt batteri, skal du lade det i mindst 24 timer. Ellers skal du blot oplade batteriet, indtil din OS angiver den er fuld, typisk et par timer. Du kan også stadig lade den bærbare computer tilsluttet og magt det med vekselstrøm, og det vil ikke skade batteriet.

Relaterede artikler