Hvor længe skal en PowerPoint-præsentation være?

Hvor længe skal en PowerPoint-præsentation være?


Funktionerne i en "perfekt" PowerPoint-præsentation er blevet genstand for heftig debat i de senere år. Det synes alle har set hendes andel af dårlige præsentationer, men folk kan ikke synes at være enige om, hvad der udgør et godt. Denne debat bestemt gælder længden. Nogle eksperter foreslår, at din præsentation skal fastklemt med hurtig bevægelse dias, mens andre siger, du skal være i stand til at regne dine dias på fingrene på den ene hånd.

Slide-pr-minut Rule

En populær tommelfingerregel er at give et gennemsnit på et dias pr minut af din præsentation. Teorien er, at folk har brug for en hyppig ændring af scene til at blive interesseret i en præsentation. Et dias per minut sikkert garanterer sort, men det skaber også en risiko for, at du vil føle behov for at "pad" dine dias til at ramme kontingentet.

Den 10/20/30 Regel

Populære højteknologiske venturekapitalister Guy Kawasaki har foreslået 10/20/30 regel: Din præsentation skal indeholde mere end 10 dias, det skal gå om for ikke mere end 20 minutter, og din skrifttype bør ikke være mindre end 30 point. Han fastholder, at alt for mange slides henlede opmærksomheden væk fra studievært, og at folk ikke kan absorbere for meget information præsenteret fra dias.

Indhold tilgang

Nogle myndigheder anbefaler et indhold tilgang til PowerPoint længde. I stedet for at fokusere på, hvor mange dias, du har brug for, i stedet fokusere på den historie, du nødt til at fortælle. Dr. Sophia Scott på Southeast Missouri State University anbefaler at arbejde i dispositionsvisningen af ​​PowerPoint først; dette giver et dias for hver større punkt i din præsentation, med kugler for hvert underpunkt. Hvis du overskrider seks kugler pr dias, skal du oprette en anden.

En endeløs forsyning af Slides

Endnu en-nyere metode er at have hundredvis af dias på hånden, og kun vise dem, du har brug for, når du interagerer med publikum. Denne tilgang - kaldet en "Præsentation netværk" - opfordrer til dias, der skal grupperes efter emne point og kaldte op gennem hyperlinks i en hierarkisk informationsstruktur. Således studievært tager sine stikord fra interesser publikum, og hun kan hurtigt komme til de dias, der behandler disse interesser.

Relaterede artikler