Hvor længe skal en bærbar vare?

Hvor længe skal en bærbar vare?


En bærbar computer kan vare en måned eller 10 år. Den gennemsnitlige levetid for en velholdt laptop, selv om, er tre til fem år. Der er flere ting at overveje, når gad vide hvor lang tid en laptop skal vare: garantien, kvaliteten af ​​hardwaren, og typen, behandling og brug af den bærbare computer.

Garanti

Garantien er en surefire måde at sikre din bærbare computer holder et vist antal år. Hvis du køber en udvidet garanti, holde på papirarbejdet, registrere den bærbare computer og ikke gør noget, der kan ugyldiggøre garantien, såsom skrue bagsiden eller fjernet hardware. Lad det være op til de techs, og du kan hvile let at vide, at den bærbare computer vil vare det antal år, garantien er godt for.

Hardware

Hardware årsag laptops til at dø ofte. Dette er normalt ikke din skyld. Producenterne, i et forsøg på at skære ned omkostningerne ved at bruge den billigste hardware til de billigste bærbare computere. Det er alt udskiftes - til en pris - men hvis dit bundkort ikke i to år har du virkelig ønsker at tilbringe $ 200-400 på en ny for forældet udstyr? De fleste mennesker ville købe en ny bærbar computer, hvilket gør den gamle døde. Nogle computerproducenter genkende defekt hardware hurtigt, og skabe nye drivere til at fastsætte de spørgsmål eller udvide den oprindelige garanti. Den generelle regel er, at alle computer hardware er forældet efter et år, men hvis du være opmærksom på andre faktorer, bør funktionaliteten vare længere end det. Dele som batteriet og grafikkort kan overused, og garantien dækker ikke noget, der holder op med at arbejde ved normalt brug.

Typer

Den type laptop du køber vil påvirke dens levetid. Macs synes at vare længere end pc'er - nogle mennesker på internettet rapport har arbejder Macs, der er 10 år gammel - men de koster mere og ny teknologi gør gamle hardware næsten ubrugelig. Mennesker med ældre computere normalt erstatte de dele til at bringe dem ajour med hurtigere hastighed, trådløst eller kabel internet, og mere harddiskplads. Hvis du køber den billigste pc, vil du løbe ind i levetidsspecifikationerne problemer også. Billigere modeller er bygget med billigere materialer, så hvis du leder efter en computer, der vil vare tre til fem år eller længere, investere i en bærbar computer med kvalitet hardware.

Pleje

Regelmæssig pleje vil hjælpe din bærbare computer holder længere. Rengør regelmæssigt det eller tage det i at få fjernet fra ventilatoren støv Hold væsker væk fra det, holde skærmen ren, bære det i en robust bærbar taske og bruge en bærbar computer køler. Aldrig sætte computeren på bløde overflader som din seng. Overophedning vil forårsage laptop ydeevne til hurtigt forværres. Vær særlig forsigtig med ledningen, der oplader computeren: de kan nemt bære ud, når bøjet siden den bærbare plug-in slot.

Anvendelse

Computere, der anvendes til spil slides hardware hurtigere end dem, der anvendes til enkel kontorarbejde. Prøv ikke at overanstrengelse computeren - delene kan brænde ud. Sørg også for at du ikke lade det køre hele tiden, og undgå at løbe den fra batteriet for at få en længere levetid. Brug altid en firewall og anti-virus beskyttelse. Være smart om downloads og e-mails. Hvis du ikke er sikker på det er fra en verificerbar kilde, eller det ser mistænkeligt, er du bedre stillet spille det sikkert. Med stor omhu, kan en bærbar nemt vare tre år, og i nogle tilfælde kan vare 10 år eller mere. Det hele afhænger af, hvor godt du beskytte den.

Relaterede artikler