Hvor længe skal en bærbar være tilsluttet?

Hvor længe skal en bærbar være tilsluttet?


Hvis du ejer en bærbar computer, du uden tvivl nyde bekvemmeligheden ved at kunne tage computeren med dig overalt. Men du kan også bruge din maskine derhjemme eller på kontoret i længere tid. Hvis ja, du står over for det dilemma, om ikke at trække stikket til maskinen fra tid til anden.

Safe

TigerDirect.com, en leverandør af computere og dele, angiver, at forlade din bærbare computer tilsluttet i længere perioder vil ikke skade maskinen, da de fleste producenter designe deres produkter med tanken de vil blive sat i det meste af tiden. Laptops er udstyret med lithium-ion-batterier vil ikke blive påvirket negativt af forlader maskinen tilsluttet, da dette vil ikke skabe et betydeligt ekstra dræn på batteriet. Processen med konstant tilslutte og frakoble kunne endda forkorte batteriets levetid.

Nedlukning

Mens du holder din bærbare computer tilsluttet ikke skader maskinen, holde det kørende i lange perioder kan forårsage skade. Mens en bærbar computer er i drift, de interne komponenter opbygge varme, der fører til deres forringelse over tid. Uanset om du vælger at lade din maskine tilsluttet, en god praksis er at lukke den ned, når du er færdig med at bruge den. Udfør en komplet nedlukning stedet for at vælge sleep eller dvaletilstand.

Nye køb

Ifølge Computer Hope teknologi uddannelse hjemmeside, er det tilrådeligt at holde en nyindkøbt bærbar tilsluttet i mindst 24 timer. Maskinen kan have været siddende på butikkens hylde i en længere periode uden at blive tilsluttet, så dette sikrer at batteriet er fuldt opladet. Efter den første 24-timers opladning, tag den bærbare computer, og lad batteriet løbe helt af, før du sætter stikket i igen. Denne proces kan også tilbyde langsigtede fordele, som det kan forlænge levetiden på batteriet.

Producent Variationer

Nogle fremstiller tilbyde deres egne anbefalinger til, hvor lang tid at holde deres laptops tilsluttet, så det er vigtigt at konsultere instruktionsbogen for produktspecifikke retningslinjer. For eksempel Apple foreslår intermitterende konstant tilslutte sine maskiner til at nå peak batteriets ydeevne. Apple tilbyder eksemplet med en pendler, der unplugs den bærbare computer, mens på vej til arbejde eller rejser og derefter stik den ind igen, da den nåede sin destination.

Relaterede artikler