Hvad sker der, når du afinstallerer Internet Explorer 7?

Internet Explorer 7 er installeret som standard webbrowser på mange computere, der bruger Microsofts Windows styresystem. Når du afinstallerer programmet, er der en række af lette konsekvenser, at din computer og dens styresystem vil opleve.

Standardbrowser Indstillinger

De standard browserindstillinger bestemme, hvad webbrowser bruges til at åbne hyperlinks til internetsider, der er adgang til fra andre programmer. Hvis Internet Explorer 7 på nuværende tidspunkt er indstillet som standard browser på din computer, når du afinstallerer det, vil Windows ikke længere har et standard internetbrowser. Du kan have til at vælge en ny standard internetbrowser til operativsystemet eller geninstallere Internet Explorer 7, hvis du ikke kan finde en passende erstatning.

Harddiskplads

Som det er tilfældet med alle former for software, der anvendes af Windows, Internet Explorer 7 også bruger en vis mængde plads på harddisken til at gemme filer, der tillader programmet at køre, samt midlertidige filer, herunder browserens cache, der tillader browser til at åbne sider hurtigere. Når du afinstallerer programmet, vil du blive frigøre plads på harddisken, som Internet Explorer 7 forbruges, samt klare eventuelle tilknyttede filer, at det var ved hjælp af og havde gemt på din harddisk.

Tab af Temporary Internet Files

Som du surfe på internettet ved hjælp af Internet Explorer 7, browseren gemmer mange filer på websider i en midlertidig mappe, så de kan indlæses hurtigere i tilfælde af fremtidig adgang. For eksempel, billeder, tekst og styling af en webside kan opbevares af browseren, så næste gang du få adgang til den specifikke webside, er dens indlæsningstid reduceret, fordi billederne er lastning fra din harddisk, i modsætning til at blive hentet fra hjemmesiden server. Når du afinstallerer browser, vil du miste disse midlertidige filer.

Tab af Browserdata

I lighed med de cachede filer der bruges af Internet Explorer 7 til at fremskynde load tider af websider, browseren holder også en registrering af din browserhistorik. Efter Internet Explorer 7 er blevet afinstalleret, vil browserdata denne webbrowser tabt så godt. Historien om din browser indeholder hvilke hjemmesider du har adgang i en defineret tidsperiode, samt midlertidige filer, kaldet cookies, der kan gemme login-oplysninger og automatisk logge dig ind websites, der kan kræve godkendelse til at bruge.


relaterade artiklar