Hvad skal universitetsstuderende være på udkig efter med bærbare computere?

Hvad skal universitetsstuderende være på udkig efter med bærbare computere?


De seneste bærbare computere har en enkelt eller flere-core processorer, der er installeret på dem med store harddiske, der kan gemme flere gigabyte information. Kigger over de mange forskellige tekniske specifikationer, kan du finde det svært at vælge den rigtige type bærbar til college. Et godt sted at starte er ved at tjekke med universitetet eller skole, som du vil deltage for at gøre sikker på, at du får det udstyr, der kan bruges der.

Vægt og størrelse

Når du søger efter en bærbar computer, ikke overse størrelse og vægt. Hvis portabilitet og magt er dine vigtigste overvejelser, tage din tid på at vælge den rigtige for kollegiet. Løft flere modeller for at se, hvor tunge de er, og overveje, hvordan komfortable du vil føle medbringer en bærbar computer med dig i flere timer. Typisk bærbare computere med 12- til 13-tommer skærme vejer omkring et pund eller to mindre end laptops med 14- til 16-tommer skærme, der har de samme funktioner.

CPU Processor

Vær opmærksom på CPU processor mærke, antallet af kerner, og uret hastighed, en bærbar computer er installeret på den. Multiple-core processorer er hurtigere end single-core processorer, fordi de kan behandle mere information på samme tid. Dette giver dig mulighed for at få dit arbejde hurtigere. Som af 2011, Intel og AMD er de to førende producenter af CPU processorer, og du kan identificere, hvor mange kerner deres processorer har ved deres navne. For eksempel Intel Core 2 Duo betyder processoren har to kerner, Core 2 Quad betyder processoren har fire kerner, og Phenom X3 har tre kerner.

Random Access Memory

Computere og bærbare computere bruger RAM til midlertidigt at gemme oplysninger, mens de er i drift. Bærbare computere, der har mere hukommelse har tendens til at være hurtigere end dem med mindre. RAM-hukommelse måles i gigabytes, og mange af de nyeste bærbare computere har mindst 4 gigabyte hukommelse. College studerende sandsynligvis ikke brug for mere end det på en bærbar computer, medmindre de planlægger at køre memory-intensive applikationer, såsom grafisk software eller 3-D-spil på samme tid.

Operativsystem

Dagens nyere bærbare computere har den nyeste Windows-operativsystem installeret på dem, medmindre de er Apple Mac laptops, der kører Snow Leopard styresystem. Mange mennesker foretrækker at bruge bærbare computere med Windows, fordi de er billigere end Macs, og der er et bredt udvalg af programmer og 3-D spil, der er kompatible med Windows. På den anden side, synes Apple Mac laptops til at være immun over for de fleste spyware og vira.

Integreret trådløst netværk

Mange kollegium sovesale tilbyder high-speed internetforbindelser. Køb en bærbar computer, der har trådløst indbygget i trådløs adgang til internettet via bredbånd radiosignaler. Du kan også overveje en bærbar computer med en tv-tuner; det kan bruges til at se tv-udsendelser over internettet, og du kan spare penge ved ikke at skulle købe et fjernsyn.


relaterade artiklar