Hvad skal overveje, når de køber en printer

Hvad skal overveje, når de køber en printer


Inden det besluttes, hvilken type printer at få, du har brug for en klar idé om den slags dokumenter, du sandsynligvis til at udskrive og den omtrentlige mængde af sider. Hver type printer har sit eget sæt af fordele og ulemper, så med denne information kan du lave en mere informeret beslutning.

Typer

De vigtigste printer typer til rådighed, er inkjet-printere, som udskriver ved at sprøjte blæk på den side fra små patroner, og laserprintere, der skaber udskrifter ved at fusionere toner til siden ved hjælp af en lignende teknik til fotokopiering. Printer størrelser spænder fra små inkjetprintere beregnet til lejlighedsvis personlig udskrivning, til store netbaserede lasere, designet til grupper af kontoransatte til at bruge.

Egenskaber

Den vigtigste overvejelse er, om du har brug for mulighed for at udskrive farvesider. De fleste inkjets kan udskrive i farve og modeller specifikt rettet mod at udskrive høj kvalitet digitale fotografier er bredt tilgængelige. Laserprintere er bredt tilgængelige i monokrom og farvevarianter.

Hvis du planlægger at tilslutte printeren til et netværk og dele den mellem flere brugere, skal du vælge en model med integrerede networking faciliteter. Hvis din nye printer er et travlt kontor, vælge flere papirbakker, som tillader brevpapir og almindeligt papir, der skal lastes på samme tid. Sammenligne funktionerne tilgængelige på en række printermodeller før du foretager dit valg.

Omkostninger

Inkjet-printere er typisk billigere at købe end deres laser ækvivalenter. Dog skal du overveje den igangværende sidepris og tage hensyn til omkostningerne ved blæk eller toner patroner. Generelt trykning omkostninger er billigere på laserprintere end inkjets, men den højere købspris betyder, at du bliver nødt til at udskrive flere tusinde sider, før besparelsen realiseres. Din forventede udskrivning volumen er derfor vigtigt.

Producenter giver normalt anslået pris pr side oplysninger til deres printere og forventede sidekapacitet fra hver blækpatron eller toner.

Ydelse

Printerproducenter normalt citere en "side pr minut" statistik for deres printere, for at hjælpe dig med at vurdere hastigheden af ​​en printer. Hastighed er sandsynligvis være mindre væsentlig, når du vælger en personlig printer end en virksomhed én.

Kompatibilitet

Nogle printere kan kun være forenelig med Microsoft Windows-computere. Tjek producentens systemkrav før købet at sikre den printer, du vælger, er forenelig med alle computere, som du har til hensigt at tilslutte den.


relaterade artiklar