Hvad skal overveje, når de køber en Kopimaskine

Hvad skal overveje, når de køber en Kopimaskine


Kopimaskiner, printere og lignende teknologier dokument-management er blevet en del af hverdagen, ikke kun på kontorer, men i hjem også. Printere og kopimaskiner er blevet et stort perifer af en hjemmecomputer setup samt et kontor knudepunkt for dokumenthåndtering og kommunikation. Disse dage en simpel kopimaskine er svært at finde. Med en række forskellige modeller sportslige flere funktioner, bør du tage dig tid til at foretage en lidt forskning, når du er ude efter en kopimaskine.

Sådan en fotokopimaskine Works

I moderne kopimaskine, en tromle anvendes til at tiltrække partikler af blæk eller toner selektivt gennem en proces svarende til gnide en ballon til at producere statisk elektricitet. Når lyset af en fotokopimaskine er engageret, refleksionen af ​​lyse områder på siden neutraliserer positive ladninger fra tromlen. Mørke områder på en side afspejler ikke lyset, efterlader disse positive afgifter for at tiltrække inkjet eller tonerpulver til tromlen. Papiret inde i kopimaskinen bevæger sig derefter fra læsning område gennem maskinen og er sigtet for statisk elektricitet, trække blækket fra tromlen på papiret og skabe den kopi, du ser i udbakken.

Inkjet og Toner

Inkjet kopimaskiner og printere bruger patroner fyldt med blæk til at fremstille små dråber på en udskrevet side. Toner er et pulver carbon-polymer, der bruges i laserprintere og kopimaskiner. Varme smelter pulveret med en gældende blæk. Inkjet kopimaskiner og printere er generelt lavere prissat, mens laser maskiner producerer mere præcise billeder, men er dyrere.

Multifunktions kopimaskiner

Multifunktions kopimaskiner kombinere alle de aspekter af et kontor arbejdsbyrde. Maskiner kan udskrive, kopiere, scanne dokumenter billeder og fax. Multifunktions kopimaskiner (MFC'er) kaldes ofte all-in-one og er fremstillet i både inkjet og laser-modeller og i forskellige størrelser til forskellige arbejdsbelastninger. MFC'er er ideelle til store virksomheders brug samt små virksomheder, der er på udkig efter en maskine, der kan give flere værktøjer, såsom store print og kopiering, scanning af dokumenter for formidling eller fax netværk eller e-mail kommunikation. Store kommercielle MFC'er kan være dyrt, men mindre arbejde koncerninterne modeller er opstået for at levere de samme funktioner til en mere overkommelig pris.

Fotoprintere

Med fremkomsten af ​​digital fotografering og gør-det-selv bevægelse af digital fotoprint, har specialiseret fotoprintere og kopimaskiner dukket op som en farbar vej for forbruger- og professionelle grafikere. Ved at tilslutte et digitalt kamera til en fotoprinter kan du producere dine egne billeder uden brug af en professionel mørkekammer. Foto printere er fås i både inkjet og laser toner modeller ved varierende omkostninger afhængigt af hvor meget du ønsker at bruge.

At vælge en kopimaskine eller printer

At vælge en fotokopimaskine er hovedsageligt afhængig af kvaliteten af ​​det arbejde, du ønsker at producere og den pris, du er villig til at betale. Laser multifunktions kopimaskiner til brug i en lille virksomhed eller hjem kan køre fra omkring $ 150 til 500 dollar. Stort kontor enheder kan køre godt ind i tusindvis. Først bestemme dit køb på, hvad du har brug for kopimaskinen at gøre for dig, og derefter den slags kvalitet, du ønsker at producere, hvad enten inkjet eller laser. For det andet, tal på, hvor meget du gerne vil bruge, og forskning maskiner baseret på disse parametre. Overvejer disse muligheder bør gøre dit køb af en kopimaskine enkel og problemfri.


relaterade artiklar