Hvad skal overveje, når de køber en bærbar

Hvad skal overveje, når de køber en bærbar


Bærbare computere er lige så forskellige som de er dyre. Nogle bærbare computere er rettet mod studerende, mens andre er designet til forretningsfolk. De fleste mennesker ikke falder i en bestemt gruppe, hvilket gør udvælgelsesprocessen vanskeligt. Heldigvis er der i det væsentlige fem spørgsmål at overveje, før du foretager et køb. Find en bærbar computer, der opfylder dine behov i hvert nummer, og du vil være på din vej til en behagelig laptop oplevelse.

Størrelse

Der er fire hovedkategorier af bærbar størrelse. Den første er super-bærbare laptops, der hovedsagelig består af netbooks. Disse små laptops normalt har små skærme og fremragende batterilevetid, men langsommere behandling hastigheder. Designet til at blive gennemført med dig 24 timer i døgnet, disse laptops er ideelle til folk på farten. Den anden er lette bærbare computere, som er populært blandt studerende og erhvervsfolk. Disse bærbare computere er lidt større end super-bærbare, der giver mulighed for mere processorkraft til film og musik, og har også fuld størrelse tastaturer. Den tredje er middle-of-the-roaders, der typisk billigere end mindre eller meget større bærbare computere. De har en gennemsnitlig skærmstørrelse og gennemsnitlig behandling hastighed, men er lidt for store til at blive betragtet let bærbar. Endelig er der de desktop-laptops. Disse elektroniske kolosser har skærme på over 17 inches og har top-rate processorhastighed. Deskop-laptops prale styrken af ​​en stationær computer med overførsel af en bærbar computer.

Batterilevetid

Omfattende batterilevetid er et væsentligt problem for nogle laptop ejere. Hvis du har planer om at tage din bærbare computer med dig hver dag, vil tykkere batterier tjene dig godt. På den anden side, hvis du har planer om at forlade din bærbare computer tilsluttet det meste af tiden, vil dette ikke være meget af et problem. Større skærme og hurtigere processorer spise op batterilevetid, så tager disse ting i betragtning, når de overvejer brugen af ​​batterier.

Operativsystem

Du skal vælge din laptop operativsystem, før du foretager et valg. De tre primære muligheder er Windows, Mac OS X og Linux. Windows-funktioner moderate tilpasningsmuligheder funktioner og høj kompatibilitet med computerspil. Mac OS X har en tendens til at undgå virus spørgsmål, og gør godt med grafisk design og lydprogrammer, men kæmper med perifer kompatibilitet. Linux er den mest tilpasselig af flok, men kræver omfattende viden om software til at fungere effektivt.

Forbindelse

Med internettet i stigende grad integreret i dagligdagen, tilslutningsmuligheder er et enormt problem for bærbare købere. Laptops med indbygget trådløs antenner er langt mere praktisk end dem uden. Bluetooth-funktionen er vigtigt for købere, der ønsker at forbinde deres bærbare computere med mobiltelefoner eller PDA'er. Du bør også se på de porte på hver laptop du overveje. USB-porte er kompatible med en lang række enheder, og bærbare computere med to eller flere er ideelle. VGA- og HDMI-udgange bruges til at vise din bærbare skærm på en anden videoenhed, f.eks et HDTV eller projektor.

Tekniske specifikationer

Du vil også nødt til at se på grafikkort, forarbejdning chips og optiske drev. Hvis du planlægger at bruge din bærbare computer til spil, skal du bruge en kraftigere grafikkort. ATI eller Nvidia er gode muligheder for magtfulde gaming kort. Der er to primære forarbejdning chip-fabrikanter - AMD og Intel. AMD chips er normalt billigere og fungere fint for de daglige opgaver, men købere, der har planer om at beskatte deres bærbare ressourcer bør investere i en Intel-chip. Optiske drev kommer i mange varianter, herunder genskrivbare drev og Blu-ray. Tag disse funktioner i betragtning ved udvælgelsen af ​​den primære disk læseren til din enhed.

Relaterede artikler