Hvad skal overveje i at opbygge en hjemmeside

Hvad skal overveje i at opbygge en hjemmeside


Folk skaber hjemmesider for en række forskellige årsager - for at annoncere en virksomhed, offentliggøre deres tanker og meninger eller blot for at lære mere om computere og internettet. Uanset årsagen, at skabe en hjemmeside er et stort projekt, og ikke skal tages let på. Ved at gøre et par vigtige beslutninger, før du begynder, kan du mindske muligheden for, at du vil være utilfreds med din hjemmeside senere.

Website Type

Mange af nutidens websites er weblogs eller "blogs". En blog er dateret indhold, med forsiden af ​​hjemmesiden altid ændrer sig som nye stillinger tilføjes og gamle indhold cykler igennem til arkiverne. Andre hjemmesider er statiske; Indholdet er normalt ikke dateret, og forsiden af ​​hjemmesiden ændres ikke, medmindre du manuelt ændre det. Statiske hjemmesider fungerer godt for virksomheder eller samlinger af oplysende indhold, der sjældent ændres eller bliver forældet. Blogs arbejde godt for hjemmesider, som løbende opdateres med nyheder og andet nyt indhold. En hjemmeside kan også være en blanding af begge typer.

Hosting Type

Forskellige typer af hjemmesider har forskellige hosting behov, og web hosting-udbydere normalt tilbyde flere forskellige planer for at passe dem varierende behov. Delt hosting planer er den billigste. I en delt hosting miljø, flere webstedsejere bruger den samme server computer. Fordi de andre hjemmesider på din server, kan modtage trafik, mens dit website modtager også trafik, kan hastigheden på din hjemmeside blive reduceret en smule. Hvis du abonnerer på en dedikeret hosting plan, får du eksklusiv adgang til en server computer. Men denne type hosting plan koster en hel del mere. En delt hosting plan er normalt tilstrækkeligt, medmindre du forventer din hjemmeside til at modtage tusindvis af besøgende om dagen.

Monetarisering

En hjemmeside giver mulighed for at tjene penge. Selvom at tjene penge online, kan ikke være din primære mål at skabe en hjemmeside, kan du i sidste ende ønsker at finde en måde til at afholde din hosting omkostninger, og gøre en beslutning tidligt i denne henseende kan hjælpe dig med at spare tid senere. Hvis du har et produkt eller en tjeneste til at sælge, bør du oprette hjemmesiden med det formål at tiltrække kunder. For informative hjemmesider, kan du tjene penge ved at vise reklamer for andre virksomheder. Google AdSense er en løsning til dette; enhver person med en høj kvalitet hjemmeside kan tilmelde dig Google AdSense og tjene penge ved at vise annoncer.

Online Indkøb

Hvis dit websted vil være en online butik, vil det være nødvendigt at have en betalingsgateway at kunderne kan give deres kreditkortnumre og købe varer. Den bedste løsning på dette er en tredjepart selskab, der kan give den krypteringsteknologi nødvendigt for at holde dine kunders kreditkortoplysninger gemme. Kig efter en web-hosting-udbyder, der kan levere betaling gateways for online butiksfacader.

Domain Name

Domænenavnet på dit websted skal være kort og mindeværdig, især hvis du har til hensigt at annoncere på tv eller radio. Hvis domænenavnet er for lang, kan nogen være i stand til at huske det efter at have hørt eller set din annonce. Derudover medmindre du er villig til at investere penge til at købe et domænenavn, der allerede ejes af en person, skal det være et domænenavn, der ikke allerede er registreret. Brainstorm mange ideer til domænenavne, før du forsøger at registrere en, som du kan opleve, at mange af dine ideer er allerede taget.


relaterade artiklar