Hvad skal overveje for indhold når du opretter en Forbruger Website

Opbygning af et websted rettet mod forbrugere er ikke nogen lille opgave. Generering interessant, spændende og relevant indhold kan være en kamp for enhver virksomhed, især i de tidlige dage af sitet. Indhold generation kan få lettere med tiden som en lokalitet etablerer sin identitet. Der er mange måder at gennemføre indholdet på din forbruger hjemmeside, alt efter hvilken slags service, du ønsker at give og tonen du ønsker at indstille.

Din Niche

Finde din niche er et vigtigt skridt i at generere hjemmeside indhold. Specifikke, målrettede nicher vil hjælpe dig med at opbygge læserskare i de tidlige dage af dit websted og indsnævre din konkurrence. Som et eksempel, hvis du skulle starte en hjemmeside om elektronik, ville der være tusindvis af konkurrerende hjemmesider. Start en hjemmeside specielt helliget fjernsyn, og du indsnævre konkurrencen. Isolering af en niche er en god måde at opbygge troværdighed på et emne.

Produkt Anmeldelser

Hvis dit websted fokuserer på produkter såsom elektronik, køkkengrej, apparater og software, tilføjer anmeldelser kan generere trafik på webstedet. Du kan skrive anmeldelser for ethvert produkt, du finder på nettet, så hvis noget passer i din niche, skrive en hurtig gennemgang. Anmeldelser af nye produkter vil holde læserne komme tilbage til webstedet, så længe du behandler anmeldelser redeligt og professionelt.

Top Ti Lister

Lister er let at læse og nemmere at skrive. Vælg de øverste 10 øjeblikke i din branche for det foregående år eller top 10 produkter i en bestemt niche. For eksempel, hvis din hjemmeside handler om videospil produkter, skrive en artikel med titlen "Top Ti Video Game Bad Guys nogensinde." Top 10 lister kan skrives som nyttige retningslinjer for visse produkter eller som sjove sidestolper.

EF-Tools

Opbygning af en følelse af fællesskab er en anden effektiv metode til at få læserne til at holde kommer tilbage til dit websted. Et godt implementeret forum giver de berørte parter et sted at tale om deres favorit produkter, bede om hjælp, når de oplever problemer og ellers bare hænge ud med folk i samme interesser. Mens disse fora skal blive modereret for at sikre de stillinger er passende, kan de tilføje langvarig værdi til dit websted.

Tutorials

Hvis nogen på dine medarbejdere eller en af ​​dine læsere er ekspert i et bestemt område, tutorials gøre fremragende web emner. Folk er altid forsøger at fejlfinding af problemer eller lære nye færdigheder fra hjemmet, og hvis du godt have dokumenteret og let at følge tutorials på populære tjenester, vil du opdage, at læserne komme til dig. For eksempel ville en tutorial om beskæring, skalering og afbalancering fotografier i Photoshop være nyttig for alle, der udstationerer fotografier på sociale medier eller ejer et digitalt kamera.


relaterade artiklar