Hvad skal du se efter, når de køber en bærbar computer

Hvad skal du se efter, når de køber en bærbar computer


Med så mange bærbare computere på markedet kan det være svært at vælge den rigtige model. Der er flere vigtige faktorer at overveje, når afvejning valg, og det er en god ide at beslutte, hvordan du vil bruge computeren (hvor ofte du vil tage det ud og om, for eksempel), og hvad du forventer af det i form af ydeevne før start. Tilgængelige priser og konfigurationer ændres på en regelmæssig basis, så bruge lidt tid at sammenligne tilbud fra forskellige forhandlere, før afsked med dine kontanter.

Vigtigste specifikationer

Den hastighed og kraft af en bærbar computer er defineret af processoren og hukommelsen, og i mindre grad den grafikchip installeret. En bedre specifikation er påkrævet for at håndtere intensive opgaver som videoredigering og gaming, selvom dette typisk har en negativ effekt på bærbarhed. Skærmstørrelsen er et andet centralt specifikation - større skærme er bedre til at se film og arbejder på flere filer på én gang, men igen, kan bærbarhed lide.

Overførsel

En bærbar computer er portabilitet er meget vigtigt, hvis du bruger det på farten; mindre så hvis det bliver hovedsagelig opholder sig på et skrivebord. Kig efter mål og vægt af den bærbare computer, og batteriets levetid - det vil give dig en god indikation af, hvor egnet det er til at arbejde væk fra hjemmet eller kontoret. Hvor varmt laptop får er noget andet at huske på, og da dette sjældent nævnes i producentens programoversigter, konsultere professionelle anmeldelser og brugerkommentarer på nettet. Hver laptop gør en form for kompromis mellem magt og bærbarhed, hvilket er hvorfor det er vigtigt at afgøre, hvor vigtig hver enkelt er for dig.

Og tilslutninger

Kontroller antallet af porte, video output og lydfunktioner af potentielle laptops, før de køber. Hvis du planlægger at tilslutte den bærbare computer op til en projektor eller TV, kigge efter en VGA- eller HDMI-udgang. Hvis du bruger eksterne drev og USB-sticks på en regelmæssig basis, skal du sørge for der er nok porte til at klare. Hvis du ønsker at tilføje en tv-tuner til systemet, vil det kræve en anden port. Igen er det vigtigt at vide, hvordan du vil bruge den bærbare computer i praksis, når de beslutter, hvilke porte og forbindelser er nødvendige - hvis du kun vil bruge den bærbare egen skærm og lejlighedsvis perifere, er færre havne påkrævet.

Pris og værdi

Alle ovennævnte faktorer, sammen med den medfølgende software og medfølgende garanti, skal overvejes, når de køber en bærbar computer. Pris og værdi af den bærbare computer spiller en stor rolle samt - tjek priserne på modeller med lignende specifikationer og skærmstørrelser at finde de bedste tilbud. Hvis nye CPU'er eller bærbare modeller som bliver udgivet i den nærmeste fremtid, vil priserne på ældre hardware ofte falde betydeligt, så dette er en mulighed for at spare penge, hvis du har brug for en mindre kraftfuld maskine.


relaterade artiklar