Hvad Notebook Computer er godt for en universitetsstuderende?

En bærbar computer anbefales stærkt og i mange tilfælde, der kræves af studerende ind kollegium i dag. Hundredvis af store notebook er tilgængelige for universitetsstuderende, men for forældre og elever, kan det enorme udvalg gør at vælge den rigtige computer en skræmmende opgave. Når du ved, hvilken type computer din studerendes behov, dog vil valget være meget nemmere.

Brug

Det vigtigste at huske på, når du vælger en bærbar computer til dit studiekort er hans brug af computeren. Har din elev hente en masse film eller musik? Hvis det er tilfældet, vil han have en computer med en stor harddisk, eller du bliver nødt til at købe en ekstern harddisk til ekstra lagerplads. Mens 4 GB systemhukommelse og en mellemklasse processor bør være fint for fire år for en studerende, der bruger sin computer primært til tekstbehandling og surfe på internettet, en studerende, der også spiller videospil kan have brug for en computer, der er mere magtfulde, hvis det er beregnet til flere år.

Vægt og størrelse

Når du har indsnævret din laptop valg til dem, der vil opfylde dine studerendes brug behov, bør du overveje størrelsen og vægten af ​​disse laptops. Hvis din elevs skole er i en anden stat, eller hvis dit studerende vil være lastet den bærbare computer regelmæssigt, overveje at købe en mindre, lettere bærbar computer, der kan passe nemt ind i hendes håndbagage. Hvis din studerende planlægger at redigere video eller billeder, vil en større skærm være nyttig. Husk, at meget små bærbare computere, herunder netbooks, har også meget små tastaturer, og det kan være ubehageligt, når du skriver lange papirer.

Support

Hvis du stadig har flere levedygtige muligheder at vælge imellem, tage et kig på supportmuligheder for hver notesbog. Studerende er mindst lige så ulykkesfugl som alle andre, så en længere garantiperiode - mindst ét ​​år, længere, hvis det er muligt - som også dækker utilsigtet skade kunne være et liv pauseskærm. Indstillinger, som omfatter støtte på stedet eller at give din studerende til at droppe den bærbare computer ud på et lokalt servicecenter vil normalt betyde, at gennemløbstiden for reparation er kortere, men selv mail understøttelse garanti er at foretrække frem for ingenting.

Pris og æstetik

Endelig mener om pris og din studerendes æstetiske præferencer. Hvis du har indsnævret dine muligheder ned til to eller tre bærbare computere, der opfylder dine studerendes behov, og dine studerende ikke har en præference, gå med den, der bedst passer til dit budget. Men hvis din elev har en klar præference baseret på æstetik enheden, og priserne er ens, er det fint at gå med den studerendes favorit.

Mac versus PC

Hvis du forsøger at beslutte, om at købe en Mac eller en Windows-pc til din student, er der et par ting, du bør huske på. Pc'er er generelt billigere og nemmere at opgradere. Desuden pc-producenter tilbyder utilsigtet beskadigelse dækning, mens Mac AppleCare ikke.

Mac-operativsystemet har historisk set været mindre udsat for virus og malware, men det er ikke længere tilfældet. Mac og pc vil kræve en vis form for antivirus software til at forblive beskyttet mod trusler.

Endelig Mac laptops er dyrere end de fleste sammenligneligt prissat Windows laptops. Din studerende kan drages til en Mac laptop æstetik, men valget i sidste ende kommer ned til din studerendes hardware behov og din prisklasse.


relaterade artiklar