Hvad gør omskiftere og routere Brug Gør Forwarding beslutninger?

Hvad gør omskiftere og routere Brug Gør Forwarding beslutninger?


Den vigtigste faktor i driften af ​​switches og routere er adressesystem hver anvendelser. Switches og routere bruge forskellige typer af adresser. En switch er kun med videresendelse af data til en enhed, som den er umiddelbart forbundet med ét kabel. En router også kun sender data til sin umiddelbart tilstødende router; dog routerens beslutning om, hvor at sende data baseret på en kompliceret algoritme.

Data Packets

Information bevæger sig rundt netværk i segmenter, kaldet datapakker. Pakken holder dataene i kroppen. Dette indledes med en header. Headeren indeholder oplysninger om de data, der transporteres, og omfatter også kilde og destination adresser for dataene. Hvis dataene er på rejse uden for det nuværende netværk, vil overskriften indeholde to adresser til kilde og to for destination. Hvis det kun er på rejse fra et sted til et andet på samme netværk, skal den kun en kilde adresse og en destination adresse.

MAC-adresser

Hver computer tilsluttet et netværk har en Media Access Control (MAC), som er serienummeret på sit netværk adapter. En switch forbindes til hver enhed på netværket via et kabel til en af ​​sine stikkontakter eller havne. Kontakten associerer MAC-adressen på en enhed med den port, som enheden er tilsluttet. Datapakker sendt af kontakten til havnen forbundet med pakkens destination adresse. Hvis en af ​​portene forbindelse til en anden enhed, såsom en anden switch, kontakten registrerer alle de MAC-adresser kan kontaktes via denne link mod denne port.

IP-adresser

Routere operere med IP-adresser. Den første del af adressen er netværks-id, som er adressen på destinationen nettet. Den anden del er den Computer ID, som er rettet mod en computer på netværket. Den afsendende router er kun interesseret i netværks-id. Routeren på destinationen nettet er den eneste interesseret i Computer ID.

Skift til Router

Routere forbindelse til andre routere. De sender data uden for deres eget netværk og modtage data i dette netværk. Hvis en datapakke er bestemt til et fjernt sted, vil det indeholde MAC-adressen på routeren. Kontakten vil læse, at MAC-adresse og sende pakken til routeren. Routeren derefter læser IP-adressen i datapakken header.

Router til Router

Routeren opretholder en tabel over IP-adresser. Det behøver kun at vide, hvilke af dets nabolande routere er det bedste første hop for at nå en given IP-adresse. Routeren rangerer mulige ruter til en destination ved at registrere antallet af links, hvorigennem ruten passerer. Den korteste rute vinder. Routeren ser op IP-adressen det fik fra en indkommende datapakke og henter adressen på den passende nabo. Det sender pakken til nabo. Den næste router modtager oplysningerne, gør sin egen beslutning om, hvor at sende datapakken næste. Pakken kan ikke følge ruten den første router beregnet som brudte links undervejs betyder, at routere længere fremme har en bedre idé om status for links længere nede i kæden.


relaterade artiklar