Hvad er XML Coding?

Hvad er XML Coding?


Extensible Markup Language (XML) er et kodesprog til at skabe og formatering af maskinlæsbare dokumenter. Maskinlæsbare dokumenter bruger følere til at læse deres data. XML fastlægger reglerne for koder for maskinlæsbare dokumenter. En simpel forskel mellem HTML og XML er, at HTML viser data, mens XML transporter og lagrer data.

XML-struktur

XML er struktureret som et træ, med grene og rødder. XML-dokumenter begynder med en XML-erklæring, der ligner "<? Xml version =" 1.0 "encoding =" ISO-8859-1 "?>." Erklæringen definerer XML-version og hvilken kodning, eller Unicode, vil tegn blive brugt. Den anden linje definerer roden af ​​dokumentet. Liget af XML kodning kaldes underordnede elementer og omfatter hvad kodningen vil definere. Endelig er den sidste linje lukker roden tag.

XML-mærker

Når du skriver XML kodning, du oprette dine egne tags. I HTML, tags, såsom "<head>" og "<body>" angiver forskellige dele af hjemmesiden. I XML, et tag med titlen "<til>" eller "<fra>" definerer ikke, hvad disse tags er. De tre typer af tags er start- tags, slut tags og tom-element tags. XML har brug for en software-program til at sende, modtage eller vise oplysninger. Uden et eksternt program, bliver XML statisk information med tilfældigt skrevet tags. XML fungerer kun med software program, hvortil det er konstrueret. I sig selv, er XML ikke vise oplysningerne. I XML er at skabe dine egne tags kaldet navngivning.

XML Regler

XML er et sæt af koder regler og har også sit eget sæt af regler. Ligesom HTML, skal alle XML åbne tags har en tilsvarende lukning tag. Den åbne "<til>" tag skal have et afsluttende "</ i>" tag. XML er case-sensitive, så kodning, der aktiveres vil være forskellig fra kodning, der er lavere-hylstre. XML kodning tags er at være indlejrede korrekt inden hinanden. XML-dokumenter skal have "root" element som den første linje efter erklæringen. Den "<" og "&" er ikke en del af Unicode og dermed ikke en del af XML. Den "<" kun kan anvendes som en del af et tag, ikke at være "mindre end" symbol.

XML Anvendelser

XML er den mest almindelige markup sprog, der anvendes til transmission af data. Det er almindeligt anvendt i webudvikling for at gøre hurtige ændringer til websider. På grund af sin almindeligt tekstformat, kan XML hjælpe computersoftware og databaser kommunikere med hinanden. Forskellige Internet sprog er blevet skabt ved hjælp af XML, herunder XHTML og RSS-feeds.


relaterade artiklar