Hvad er ulemperne ved en Query Processor?

En forespørgsel processor accepterer anvisningerne i SQL-sproget. Det afkoder instruktionerne, analyserer dem, så udfører dem. Forespørgslen motoren er en vigtig komponent til en database, med den anden komponent er den faktiske datalagring mekanisme. Den er ansvarlig for at analysere forespørgsler til eksekverbare kommandoer, der kan udstedes til at gemme, hente og ændre data. Forespørgslen processor har sin andel af ulemper.

Syntaks

Forespørgslen processor er begrænset til en streng sæt syntaktiske regler, der skal overholdes. Hver kommando skal placeres i præcis den rækkefølge, eller forespørgslen falder fra hinanden. Ingen ord uden for realm af SQL, er forenelige med sproget.

Behandling Intensiv

Løb forespørgsel forarbejdningen finder mange beregninger. Den indtastede tekst skal tolkes, den nøjagtige betydning skal afkodes, og derefter operationerne endelig kan finde sted.

Mindre syntaksfejl Kan smide Resultater

En stavet forkert forespørgsel kan helt kaste resultaterne fra en database forespørgsel. Dette skyldes, at forespørgslen processorer tage deres kommandoer meget bogstaveligt. Et dårligt formuleret forespørgsel kan i bedste fald ikke fungerer, og i værste kan resultere i tab af data eller korruption.

Query Syntaks høj grad påvirker Kvalitet

Da brugeren skal indtaste en SQL-forespørgsel i henhold til meget strenge SQL syntaks standarder, er der en stor variation i kvaliteten af ​​SQL-forespørgsler. Nogle SQL eksperter har langt bedre resultater end SQL nybegyndere. Det er ulempen ved forespørgslen processor. Det er præcis, hvad du fortæller det, selvom du betyder for det at gøre noget andet.


relaterade artiklar