Hvad Er Ugyldig Syntaks Mean?

Hvad Er Ugyldig Syntaks Mean?

Computing applikationer og websteder bruger kode til at gennemføre funktionaliteten, de leverer. Udviklere skrive denne kode i programmering og kodesprog, med et særskilt regelsæt for hvert sprog. Som med naturlige sprog, kodning sprog har deres egen grammatik og ordforråd. Hvis et uddrag af koden indeholder fejl, kan denne kode være ugyldige. Ugyldig syntaks kan forårsage programmer og websteder til at gå ned eller funktion forkert.

Kode

Programmering og kodning sprog fungerer i forskellige måder. I programmeringssprog, såsom Java til desktop programmer eller PHP til web-applikationer, koden angiver en række instruktioner til computeren eller webserver til at udføre. I markup sprog, såsom HTML og XML, dokumenter dataliste elementer mellem mærkede strukturer, der definerer udseende og opførsel webside indholdselementer og strukturen af ​​datakilder. Syntaksen for en programmering eller markup sprog bestemmer de strukturer, der kan vises i det, repræsenteret ved hjælp af tekst tegn. For et program eller hjemmeside til at fungere effektivt, skal syntaksen være gyldig.

Fejl

Udviklere normalt ikke skrive perfekte scripts på første forsøg. Mange programmeringssprog og kodesprog anvende komplekse syntaks strukturer, så fejl er almindelige. Typisk vil et projekt gennemgå flere stadier af udvikling, afprøvning og debugging at identificere og løse problemer opstået i ugyldig syntaks. Følgende eksempelkode viser en gyldig XML uddrag:
<Ansigt>
<Øjne> Brun </ øjne>
<Mund> Små </ mund>
</ Ansigt>

Følgende alternative kode bruger ugyldig syntaks:
<Ansigt>
<Øjne> Brun </ øjne>
<Mund> Small <mund>
</ Ansigt>

Denne kode er ugyldig på grund af en simpel skrivefejl. Lukningen "mund" tag mangler en skråstreg, hvilket kan få programmet ved hjælp af denne kode til at mislykkes.

Effekter

Virkningerne af ugyldige syntaks spænder fra mindre til alvorlige. I nogle tilfælde vil et program eller webside fortsat vises funktionel trods små fejl. For eksempel kan webbrowser programmer ofte gør resterende koden korrekt på trods af nogle ugyldige syntaks. Dog kan en syntaksfejl forårsage en hel applikation til at mislykkes. Følgende eksempel Java-kode demonstrerer en linje ved hjælp gyldig syntaks:
String myWord = "person";

Følgende ændrede udgave er ugyldig:
String myWord = "person;

Denne kode er ugyldig, fordi der mangler den sidste del af citater definerer tekststreng variabel. Når Java behandler denne kode, vil det ikke blot ikke at håndtere denne linje korrekt, men vil behandle følgende linje forkert samt. Denne kode vil ikke kompilere, så programmet vil ikke være i stand til at udføre, indtil der er fastsat fejlen.

Løsninger

Hvis du støder på ugyldige syntaksfejl som bruger af en hjemmeside eller et program, der er en grænse for, hvad du kan gøre, som ugyldig syntaks skal løses af udviklerne ansvarlige. Hvis du arbejder på en ansøgning som programmør, skal du først finde kilden til en fejl for at ordne det. For eksempel vil den følgende PHP kode generere en fejl:
$ Word_string = "Her er nogle ord med nogle inde" citerer "for";

Denne kode er ugyldig, fordi PHP vil fortolke anførselstegn inde i tekststrengen variable som i slutningen af ​​den variable indhold. Afhængigt af Web-server, der kører koden, kan udviklere se specifikke fejlmeddelelser, når de forsøger at se siden ved hjælp af script i en browser, der giver dem mulighed for at finde og derefter ændre ugyldig kode.


relaterade artiklar