Hvad er trådløse LAN-adaptere?

En lokal område (LAN) netværk er en gruppe computere, der er i tæt fysisk nærhed og forbundet til hinanden for at overføre data frem og tilbage. En type forbindelse bruger en trådløs adapter, som eliminerer behovet for netværkskabler.

Appel

Trådløse LAN udviklet sig som en mere bekvem måde at forbinde computere i hjemmet eller på kontoret. Du behøver ikke at bore huller gennem vægge eller fastsætte Ethernet-kabel.

Grundlæggende

Den trådløse LAN-adapter er en enhed installeret i computeren, eller det kan være en ekstern enhed tilsluttet med et USB (Universal Serial Bus) kabel. Det er dybest set en antenne, der stiller ind på netværket.

Trådløse routere

De trådløse LAN "antenne" indstiller til en trådløs router lidt ligesom en radiostation, som alle computere på netværket at oprette forbindelse til, så de kan "se" hinanden.

Ad hoc-netværk

Alternativt kan du oprette en "ad hoc" netværk, der ikke bruger en router eller en anden hublike netværksenhed. Denne type netværk, kan dog have problemer med at forbinde mere end én computer til en bolig high-speed modem.

Trådløse modemmer

Du kan også springe en router ved tuning i adapterne til en nærliggende trådløst modem. Denne enhed er fysisk knyttet til netværket, men modtager trådløse forbindelser fra en adapter.

Relaterede artikler