Hvad er terminalen til Plesk?

Firewalls og routere giver computere og servere med indbygget beskyttelse mod uønskede sikkerhed indtrængen udefra trafik på internettet. For at køre tjenester til software og applikationer, såsom Plesk Panel, skal du åbne porte på firewall og router. Dette giver legitime forbindelser til din web hosting server fra kunder, der bruger Plesk Panel, samtidig med at andre havne lukket og beskyttet mod uønskede forbindelser. Du skal muligvis manuelt at ændre indstillingerne på din router og firewall til at åbne de rigtige porte til Plesk.

Om Plesk

Plesk Panel er et program, der fungerer som kernen i en Internet hjemmeside hosting udbyder. Web hosting-server kører Plesk Panel og giver kunderne mulighed for at oprette forbindelse til deres egen dashboard på serveren via Plesk. Når forbindelsen er oprettet, kan kunderne designe hjemmesider, administrere filer og installere nye internetapplikationer på deres sider. Den Plesk Panel giver også hjemmeside vært til at styre kunderne, tildele FTP-konti, muliggøre udvikling software og administrere konto fakturering.

Om Plesk Havne

Plesk kræver flere forskellige åbne porte, afhængigt af typen af ​​tjenester, du leverer på web hosting server. For eksempel for at tillade FTP overførsler, skal du åbne portene 20 og 21. For website hosting-tjenester, skal du åbne port 80. Hvis du ønsker at give POP3 og SMTP mail-tjenester, skal du åbne portene 25 og 110. KB Parallels hjælp filer indeholder en side, der viser alle porte og de tjenester, der svarer til hvert nummer. Bestem hvilke tjenester du vil bruge til at vide, hvad porte du skal åbne.

Åbning Router Porte

Nogle routere har en indbygget firewall som et ekstra lag af beskyttelse. Hvis du bruger en router på din server netværk, sikre, at du åbner portene på routeren samt computer firewall. Du kan få adgang til routerens administrator instrumentbræt ved at skrive routerens IP-adresse i enhver Internet browserens adresselinje, på en computer, der er tilsluttet routeren. Derfra adgang til port forwarding område af instrumentbrættet og manuelt skrive port forwarding regel for hver Plesk portnummer du ønsker at åbne.

Åbning firewallporte

Metoden til at åbne porte på computeren firewall varierer afhængigt af typen af ​​firewall installeret på din server. Firewall software giver dig mulighed for at konfigurere regler og undtagelser, som du kan bruge til manuelt at åbne port tal baseret på de tjenester, du bruger med Plesk. For eksempel, hvis du bruger den indbyggede Windows Firewall, adgang til Firewall udgør den del af din computer Sikkerhed og vælg "Tillad et program gennem Windows Firewall". Her kan du "Tilføj en port" og konfigurere Plesk portnumre, instruere firewallen til at tillade trafik gennem de specifikke ydelser.


relaterade artiklar