Hvad er numerisk variabel tegn?

Hvad er numerisk variabel tegn?


Numeriske variable tegn henvise til variabler, der holder talværdi. Hvis du programmerer i et program som SAS, kan du udføre en række operationer med numerisk variabel tegn til at udføre en lang række beregninger.

Hvordan Operatører Work

Erhvervsdrivende fortælle SAS programmet, hvad de skal gøre med de numeriske variable tegn at nå frem til de beregninger, for hvilken programmet er designet. Nogle af de erhvervsdrivende (+ for tilføjelse - for subtraktion, * til multiplikation og / for division) er de samme som konventionelle operatør symboler; Men i stedet for at bruge ^ for eksponenter i SAS mindste programmører bruger **.

Hvordan Operatører Vises i Programmer

Lad os sige, at du ønsker at beregne de samlede omkostninger, der er forbundet med at ansætte nogen til kokken du en middag derhjemme, såsom mad omkostninger, utility omkostninger og lønomkostninger.

I programmet vil du sige: "TotalCost = FoodCost + UtilityCost + lønomkostninger." For at vise gennemsnitlige pris pr måltid, kan man sige AvgCost = TotalCost / gæster.

Kendelse Operations

Hvis du har flere operatører med numeriske variabler, skal du gå i denne rækkefølge: operationer i parenteser, operationer hævet til eksponenter, så multiplikation, division, addition og subtraktion. Når lige operationer vises, bør de finde sted fra venstre til højre.

Når et lighedstegn er ikke et lighedstegn

Et lighedstegn tjener til at sidestille hvad der er på den venstre side af det med, hvad der er til højre for den. Det er et afgørende sted markør, ikke et symbol på ligestilling, så du kan ikke vende ligningen rundt i din programmering.


relaterade artiklar