Hvad er Microsoft XPS Doc Writer?

Hvad er Microsoft XPS Doc Writer?


Microsofts XPS Document Writer er en printerdriver i stand til at genskabe dokumenter, præcis som de er formateret i deres oprindelige programmer free-to-download. Som sådan vil det blive vist i Windows-computere 'printermenuer når en bruger udskriver et dokument. Valg af Microsoft XPS Document Writer som printeren udskrive dokumentet, website eller et billede, der vises til en digital fil med en udvidelse af XPS i stedet for til en blæk-og-papir printer. Sådanne filer kan ses nemt og bekvemt og deles frit.

XPS-format

XML Paper Specification (XPS) filformat der bruges af Microsoft XPS Document Writer ligner Adobes Portable Document Format (PDF) filformat, at den er en selvstændig dokumentformat, der er uafhængig af platform. (Med andre ord, vil XPS-dokumenter se det samme på enhver computer eller på et skærmopløsning.), I modsætning til PDF-filer, XPS Men filer er væsentligt komprimerede ZIP-filer, der giver brugerne mulighed for at redigere enkelte filer, der angiver oplysninger om en fil, efter at den har blevet trykt, såsom hvordan dokumentet formateret og de typer af skrifter, den anvender.

Brug af XPS

Alle programmer skabt med Microsofts .NET Framework kan integrere XPS, således offentliggøre, import og visning af XPS-dokumenter problemfrit. Programmer der ikke er udstyret med sådanne funktioner kan stadig udskrive til XPS-filer ved hjælp af Microsoft XPS Document Writer og ses senere i XPS Viewer, også gratis fra Microsofts hjemmeside. Enhver kan udskrive og se dokumenter uden at betale royalties til Microsoft.

Kompatibilitet

XPS-formatet er kompatibelt på enhver computer med XPS Viewer installeret. XPS Seerne er tilgængelige for Mac og Linux så godt, men der kan være en omkostning for dem, da de er skabt af forskellige virksomheder end Microsoft.

File Security

Kan oprettes XPS-filer med en digital signatur, som virker til at informere læserne af dokumentet ejerskab og beskytter mod uønskede ændringer henvisninger til dokumentet.

Fælles brug

Selvom Microsoft XPS Document Writer kan anvendes som en PDF-printer, den tilsigtede anvendelse er at konvertere filer såsom websteder eller dokumenter i statisk, printbare og redigerbare dokumenter. Efter udskrivning kan filer ses overalt, selv uden en internetforbindelse, og kan deles efter ønske bruger nogen traditionelle metoder (diske, flash-drev, netværk, osv).


relaterade artiklar