Hvad er fordelene ved en Virtual Path?

Hvad er fordelene ved en Virtual Path?


Virtuelle stier tilbyder en måde at præsentere strukturen af ​​mapper og filer på en webside eller FTP-server, stort set uafhængig af indholdet struktur på selve serveren. Virtuelle stier tillader webudviklere at strømline brugeroplevelsen og undgå at udsætte de indre funktioner af en hjemmeside.

Hvordan fungerer de

Virtuelle stier - også kaldet virtuelle biblioteker - er et sæt regler for repræsenterer placeringen af ​​en hjemmesides sider eller andet indhold. I realiteten er ressourcer tildeles aliaser, der vises i adresselinjen på brugerens browser. For eksempel kan en side placeret på "F: \ Inetpub \ wwwroot \ custlist" kunne tildeles den virtuelle vej "kunder". Når brugerne navigerer til siden, hvad de ser ville være noget lignende "http://yoursite.com/customers,". I stedet for en mere kompliceret sti Virtuelle stier normalt defineres og kortlægges på egentlige stier på nettet eller FTP-server .

Logisk Indhold Organisation

Organiseringen af ​​indhold på datacentret afspejler ikke nødvendigvis logiske relationer; stedet, kan filen arkitekturen være dikteret af behovet hos de anvendte moduler i stedet eller den fysiske placering af andre servere, som indholdet er bosat. Virtuelle stier tillader udvikleren at skabe en informationsstruktur, der hjælper brugeren at forstå, hvad indholdet er til rådighed, og dens placering. For eksempel kan en FTP-server placere alle brugsanvisninger i en enkelt virtuel sti kaldet "\ manualer \" når det i virkeligheden, hver manuel faktisk bopæl i mappen af ​​den specifikke applikation understøtter.

Kombination af flere servere

Nogle gange kan et enkelt websted omfatte indhold aggregerede fra flere servere, hvoraf nogle kan have webadresser ganske forskellig fra hjemmesiden. Virtuelle stier tillader dette indhold skal vises til at komme fra et enkelt sted, begrænsning af muligheden for at brugeren vandrer off-site. Desuden er nogle servermiljøer kræver, at indhold fra forskellige URL domæner tildeles virtuelle adresser før inkorporering i et websted.

Network Security

Uden virtuelle stier, brugerne får en hel del oplysninger om filstrukturen af ​​en vært server blot ved at se på de webadresser, der kommer op. Disse oplysninger kan være farligt i hænderne på hackere, der forsøger at hacke ind i en server; For eksempel kan en egentlig sti afsløre placeringen af ​​brugerens login-oplysninger om datacentret, hvilket giver en hacker med et mål for høst adgangskoder og e-mailadresser. Virtuelle stier hjælpe maskere disse oplysninger mod nysgerrige øjne.


relaterade artiklar