Hvad er fordelene ved en PowerPoint-præsentation?

Microsoft PowerPoint er en kraftfuld præsentation software, der har ændret den måde, folk tilstedeværende ideer og information til et publikum. Med blot et par klik og tastetryk, kan du tilføje grafik, tekst, lyd, video og animation til et diasshow. Tilpassede præsentationer kan gemmes og modificeres efter behov og bruges igen som opstår behov. Hvis tiden, kvalitet eller bekvemmelighed er en faktor, PowerPoint har klare fordele frem for traditionelle visuelle hjælpemidler.

Uddannelsessammenhæng Fordele

I klasseværelset, kan PowerPoint evne til at integrere lyd, animation og video i et diasshow fange opmærksomheden fra medier og video-kyndige studerende. Tekst i en PowerPoint er lettere at læse end notater haanden på en tavle. Lærere kan få større fleksibilitet i at præsentere lektioner, som kan bruges flere gange, og modificeret efter behov til forskellige klasser. Under forældrenes nat, kan lærerne skabe PowerPoint præsentationer for at holde forældrene up-to-date med de studerendes arbejde. Traditionelle flash kort fra fortiden kan opdateres som PowerPoint slides og bruges til forstærkning. Interaktiv bog rapporter skabt af studerende hjælpe med at bringe deres bog rapporter til livet.

Tidsbesparende og brugervenlighed

Hvis du skulle lave et dias præsentation med old-school visuelle hjælpemidler såsom tavler, overhead projektorer eller håndtegnede illustrationer, ville det være tidskrævende. PowerPoint brugervenlige funktioner kan oprette dias i hurtig rækkefølge for dem, der måske ikke er kreativt krængningsprøve, eller som måske ikke har endda overvejet at bruge visuelle hjælpemidler i fortiden. Professionelt designede skabeloner også spare tid ved at give de oprindelige "knogler" af diasshowet. Du skal blot tilføje tekst, grafik, formularer eller dokumenter, plus et firmalogo, hvis det ønskes, og din PowerPoint-præsentation vil have en sammenhængende udseende hele vejen igennem.

Formidling af information og deling

PowerPoint har evnen til at skabe et handout version af dit dias præsentation. Dine udskriftsindstillinger er fuld størrelse dias eller flere sider på en side. Dette gør det muligt publikum til at beholde en kopi af dine oplysninger, og trække på den til senere brug. PowerPoint-præsentationen kan også sendes elektronisk via e-mail for computerbrugere, der foretrækker at have en kopi på deres harddisk. Kan oprettes PowerPoint præsentationer som et samarbejde via e-mail med revision og fusionerende kapaciteter. Team medlemmer kan arbejde på diasshow og derefter e-maile deres revisioner tilbage til skaberen af ​​den PowerPoint-projektet, som derefter kan flette ændringer med den oprindelige præsentation.


relaterade artiklar