Hvad er fordelene ved at have din egen Modem?

Hvad er fordelene ved at have din egen Modem?

Kabelmodem alle generelt tilbyde de samme funktioner og ydeevne, så spørgsmålet om at købe versus leje er mere et spørgsmål om pris, end de faktiske fysiske egenskaber. Leje en modem fra internetudbyderen eller internetudbyder, kan give en vis sikkerhed og bekvemmelighed, men at købe din egen vil helt sikkert betale for sig selv i det lange løb. Cost-benefit-analyse afhænger i høj grad af dine individuelle omstændigheder og præferencer.

Hvad er en modem?

Et modem er et stykke hardware, der gør det muligt for din computer at oprette forbindelse til din internetudbyder. Væsentlige, det er ligesom en oversætter. Når computeren sender et signal, oversætter modemet det til den rette form til at sende det via telefonlinjen, eller kabel, til din internetudbyder. Telefonlinjen taler et andet "sprog", som kræver, at oplysninger indkodes en anden måde. Ligeledes, når din internetudbyder sender et signal, oversætter dit modem at oplysninger kommer gennem telefonlinjen, så computeren kan forstå det.

Direkte omkostninger Benefit

Medmindre du planlægger at have et modem til kun en eller to år at købe din egen vil koste dig mindre. Generelt modem leje koster omkring $ 3 per måned. Det lyder måske ikke af meget, men der tilføjer op til $ 36 pr år, eller 72 dollar efter to år. Nye modemer tendens til at koste mellem $ 80 og $ 100, selv om du nemt kan finde rabatter eller salg, sætte prisen tættere til $ 50 eller 60 $. Så hvis du planlægger at have et modem til længere end omkring to år, kan du spare penge ved at købe en.

Convenience

Kabel virksomheder kan gøre det mere fristende for dig at leje ved at gøre det mere besværligt at bruge din egen modem. Hvis du køber din egen modem, vil du ikke være i stand til blot at sætte den i; stedet, er du nødt til at give firmaet kabel modemet MAC-adresse, så de kan godkende det, og selskabet kan kræve, at du har dem komme teste det, hvilket ikke altid er en hurtig proces.

Potentielle problemer

De fleste modemer er en standard design, så brugerne generelt står ingen kompatibilitetsproblemer. Dog kan nogle internetudbydere har en liste over godkendte modemmer, så sikre, at enhver modem du ønsker at købe er godkendt. Desuden, hvis modemmet fejler, kabel-selskab vil ikke løse det for dig, som de ville gøre, hvis du var leje. Desuden, hvis kabel-selskab opdaterer sin hardware, ville du nødt til at betale for et modem opdatere dig selv. Men kabel-selskaber sjældent udføre opdateringer, der kræver et nyt modem, og det er usandsynligt for et modem til at bryde.


relaterade artiklar